making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[29. Maijs 2016|18:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:30. Maijs 2016 - 00:42
(Link)
"Far-left ideoloģija" - tas ir tā kā zviedru Moderaterna, kuri valdījuši tur 8 gadus no pēdējiem desmit un atbalsta skolu un veselības aprūpes privatizāciju?

Par partiju popularitāti: https://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_general_election,_2018
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:30. Maijs 2016 - 00:51
(Link)
Zviedrijā valdība it kā atbalsta bēgļu un imigrantu uzņemšanu, bet cik zinu, cilvēki nemaz tik priecīgi par viņiem nav. Un tā vietā lai ieklausītos cilvēku bažās, viņi tiek dažādi kaunināti.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:30. Maijs 2016 - 01:04
(Link)
pēdējoreiz, kad dzirdēju datus, vairākums bija pozitīvi noskaņoti. šī tēma jau ir izmalta, tepat blogā esmu rakstījis. ja šis turpina būt arguments par labu Trampam, nepārliecinošāks tas nekļūst. Tu komentāros faktiski mēģini apgalvot, ka Putinam līdzīga autoritāra vadoņa ievēlēšana kaut kādā veidā padarīs demokrātisku valdības kritiku vairāk iespējamu nekā tā ir tagad, kas ir pilnīgs non sequitur.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:30. Maijs 2016 - 01:09
(Link)
Mans uzsvars ir uz to, ka pašreizējie līderi ļoti slikti pilda savus pienākumus. Un tas nemainīsies, kamēr nebūt kārtīga satricinājuma, kas liks cilvēkiem aizdomāties. Es nevaru iedomāties, kādam ir jābūt šim satricinājumam, bet acīmredzami, kritika viena pati nestrādā.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Maijs 2016 - 04:46
(Link)
Par ekonomisko pusi mūsdienu kreisie neinteresējas. Viņi tikai tērē citu cilvēku naudu. Ne velti viņi kakā virsū low un middle class populācijai un pat pensionāriem.
Kas attiecas uz pollu, laikam mums ir dažādi avoti. Nezinu kurš pareizāks. Bet pats fakts, ka ''nacisti'' sāk kļūt par krietni ietekmīgākiem spēkiem, nekā fringe partijas, uz kurām visi rāda ar pirkstu un semejas, should ring an alarm bell.