Avtonoms ([info]junona) rakstīja,
Nu nav tam nekādas nozīmes; es neredzu nekādu būtisku pāreju no "acīmredzami prātu izkūkojis sievišķis" līdz "cik nu es varu spriest". Runa ir par kontekstu atšķirību. Vienā kontekstā es varu teikt, ka zinu, piemēram, angļu valodu, bet ja man kāds prasītu eksperta viedokli par to, kā tulkot vienu vai otru teikumu, tad es teiktu, ka, cik nu es zinu, tad to var tulkot tā un šitā, bet neesmu eksperts.
Un es neizmantoju klīnisku konceptu kā morālu paradigmu. Es tikai gribēju teikt, ka nav labi izmantot citu cilvēku nespēju saprātīgi spriest. Ar to es domāju dažādo producentu u.c. kretīnu darbošanos, kas motivē Inesi Saulīti kailai kūleņot Rīgas centra zālienā. Es gan netaisos izlikties, ka šajā gadījumā būtu pavisam skaidrs, kā tieši raksturot Ineses Saulītes "nespēju saprātīgi spriest", bet tas nu ir tas, ko es šeit atvēlētajā vietā un man pieejamajā laikā varu pateikt.
Var jau atrast visādu frīkus, kas būs gatavi dienas vidū dračīt pie Saiemas, Ministru Kabineta ēkas vai pie Brīvības pieminekļa. Bet so what? Tad kad Sinopes Diogens dročīja Atēnu tirgus laukumā, tad viņam vismaz bija kaut kāds points? Es neredzu, ka Saulītei ir kāds points, tāpēc runāt par kaut kādu izraušanos utt., ir, imho, diezgan smieklīgi. Nu tad jau katrā porno filmiņā kāds izraujas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?