* ([info]galotnes) rakstīja,
@ 2014-10-22 09:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Balansēšana. Vakar ar katru no kolēģiem, mēs jau samiedzam acis, katrs kaut ko kaut kādā brīdī padomājam, pasakam frāzes nodevīgās intonācijās, tad atkal "debesis noskaidrojas", pasmaidam, patērzējam. Vadītāja sākotnēji ietur izvēlēto pozīciju, paraustu plecus, eju tālāk darīt lietas, pēc tam viņa atzīst, ka prātīgākais nesarežģīt dzīvi. Uzvarētāju nav. Mēs visi esam vienā telpā, jūtam gaisotni, paši pie tā paliekam vai mainam. Un uzvarētājs ir katrs.

Pašā vakarā apstrādāju bildes līdz pusnaktij. Nosūtu. Līdz vieniem naktī lasu grāmatu. Un šorīt tikai deviņos pamostos, neierasti vēlu. Būs jaizkonspektē raksts, jāuztaisa prezentācija pasākumam. Jāpieņem, ka, iespējams, būs arī jānorunā.

Vakarrīt bijām ar suni garākā pastaigā, pa neierastāku ceļu, retāk staigātu. Skaisti - bērzos retas lapas, apses nosegušas ceļu ar dzeltenu paklāju, zeme kā tīrelis, brūnpelēkos toņos ar celmiem vietvietām. Varētu atkārtot. Mierpilni, līdzsvarojoši. Līdzi kabatā šokolādīte "Miks", Laimai ir tāda, atmiņas no pusaudžu gadiem, kad sāka parādīties lielkonfektes.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?