crescendo ([info]crescendo) rakstīja,
Izrādās, tā būs Cibas vakardienas karma bijusi - dažādās šķietami nesaistītās vietās izlīdusi tā pati ideja par 'atvaino. bet mēs rakstām sev. Pat tad, ja reizēm rakstām par jums.' Jūtamies kā monarhs, par sevi daudzskaitlī runādami.


Ļoti reti, kurš spēj vest tiešām interesantu klabi, rakstot ar domu 'rakstu citiem'.
Tie, kas to spēj cibā ir lasāmi tikai sindicēti - viņi te nemuļkojas, bet mierīgi ved paši savas lapas, kurās spēles noteikumi daudz lielākā mērā ir viņu rokās.


Protams, tas nenozīmē, ka visi, kas raksta pirmkārt paši sev, būtu interesanti lasāmi. Bet attiesībā uz 'You write as if nobody else is reading" tas arī zaudē savu nozīmi.

Jā, tas ka kāds lasa, komentē, piedraugo - tas ir glaimojoši. Un tas ir arī noderīgi, jo ļauj man iepazīt kādu jaunu klabi, kuru citādi neatrastu - mana lasāmliste ir gana gara, lai vairs neizjustu vēlmi īpaši doties jaunu lasāmklabju meklējumos. Gandrīz visi tās pēdējā laika papildinājumi bijuši mani piedraugojušie, kuri pārskatot 'friends-of' listi pievienoti ne-publiskos ierakstus lasīt varošajiem un, ik pa brīdim apciemoti viņu klabēs, līdz izlemts, ka ērtāk būs vienkārši lasīt caur draugu lapu, ja jau lasu tāpat.


"Default-view" grupa dara brīnumus. Tavā draugu lapā vairs neparādīsies to piedraugoto ieraksti, kurus lasīt negribi, bet draugu listē turēt gribi kādu citu iemeslu dēļ.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?