gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-10-31 10:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:thoughtful

Es gribu straadaat tur. Tas ir dziivesveids, kaadu es veelos. Taa visu laiku ir bijis. Ne velti nu jau laikam 5i gadi, kad nevar pavisai aiziet. Nevar tikt prom no tiem cilveekiem.
4i, kuriem nekas nav labi, kuri [buusim godiigi] kriit uz nerviem, bet pietiek ar vienu, kursh pasaka 'paldies' un sajuutas ir fantastiskas.
Fizisks nogurums, bet ieksheejs miers un labsajuuta.
Situaacijas, cilveeki, vietas - tik ljoti paziistmas un tuvas. Protams, arii apzinja, ka to nepilnu 3 gadu laikaa daudz kas ir aizmirsts, bet patiesiibaa kaa braukshana ar riteni - vienreiz iemaaciijies diez vai aizmirsiisi kaa to dara. Paaris svaarstiishanaas saakumaa un atkal raiti un gludi.
Bet buusim reaalisti - devinji gadi no manas dziives, lai kljuutu par aarstu un varbuut vareetu sevi uztureet.. Maasa.. jaa, es vareetu, tikai shobriideejaa situaacijaa no taadas algas dziivot nevar. Var, ja straadaa 2as slodzes. Bet tas nav normaali. Tieshi taa arii rodas neiecietiigaa attieksme un 'vissirslikti' sindroms. Sisteema. Shkjiibaa un greizaa sisteema, kuraa uzlabojumi tuvaakajaa laikaa nav gaidaami. Zheel. Ljoti, ljoti zheel, ka taa.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2005-10-31 11:06 (saite)
nespeeju iedomaaties, ka tevi vareetu skart "vissirslikti" sindroms :) labriit!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-31 12:04 (saite)
chavinja :)

Vareetu. Zini, ja straadaa diennakti, tad diennakti tipa atpuuties, tad atkal diennakti straadaa.. un taa visu meenesi, tad vreetu. Saakumaa veel neko, bet, kad iet jau 7taa diennakts darbaa, tad arii saak likties, ka viss ir slikti un viss kaitina.
Un es nebriinos, ka pacienti suudzas par neadekvaatu mediciinas personaala attieksmi. Vienkaarshi mediciinas personaals liidz tam ir novests..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2005-10-31 12:07 (saite)
kad esi vesels, tad par to domaa un juuti liidz... bet kad esi slims, tad vismazaakais, ko tu gribi, ir veel zheelot nabaga paarstraadaajushos personaalu. taa man bija, kad biju pati slimniicaa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-31 12:09 (saite)
Zinu.
Tur jau taa lieta - zinu no abaam puseem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dusk
2005-10-31 12:51 (saite)
Man pazinja shogad kuplaa skaitaa aizbrauca dziivot citur. Zemes saakot ar Liebritaaniju, Vaaciju, Spaaniju, Franciju, USA. Iiriijaa gurkus neviens nelasa :P Tikko beigusi pediatrus arii tai skaitaa. Straada, tb maacaas kaut kaadaa slimniicaa (aarstiem kaa jau teici ir sarezgiiti kameer kljuust par to) sanjem savus 1800 maarcinja i vsjo, nav daudz nav arii maz (ja njem veeraa ka vinjai uzsauc mitekli). Par ko ir staasts ja tev sveshvaloda ir uz godu un tu rubii fishku piesakies kur citur, lv vienmeer var atgriezties. Eiropieshi tomeer ir "baltie" cilveeki, te nav etiopija vai Indijas nostuuris. Vinjiem peec definiicijas jaiekljaujaas sheemaa 1 pret 5 (tas ir 1 miljards dziivo uz piecu reekina) labaakaa pusee. Nekur nav zelta bedre, bet nekur nav taa ka tu straadaa un tev un tuvaakajiem nav jaiespringst par dziivoshanu, eeshanu, apgeerbshanos un siikaam izklaideem. Ar nosaciijumu ja tu straadaa. So ja tevi netur kaut kaadi miitiski aizbildinaajumi bye. LV darba deveeji nespeej iztureet konkurenci darba tiirguu. P.S. Man buutu valoda labaaka, tehniskaa es ar bye.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-31 13:00 (saite)
..jaaatziist, ka par aizbraukshanu no LV gan veel nekad neesmu domaajusi. Varbuut bail. Nezinu. Kaa jau teicu - nekad neesmu domaajusi.. Varbuut jaapadomaa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snpzee
2005-10-31 12:55 (saite)
A varbuut ir veerts pieveersties tam lai to visu uzlabotu? Nemaz i pa doku nav jaamaacaas!;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-31 13:01 (saite)
kaadaa zinjaa - uzlabotu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?