gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-10-11 12:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:thoughtful
Mūzika:Tracy Chapman - All That You Have Is Your Soul

Kaadam nav manuaalis?
Kaa lai iemaacaas miileet sevi? - taads bija vakardienas sarunas pamatjautaajums. Un, ziniet, nu nevareeju es ieteikt nekaadus sakariigus risinaajumus. Paeedusham needusho nesaprast vai kaut kaa taa.. Kaa vispaar var iemaaciities [vienalga sevi vai kaadu citu] miileet? 'Kas tikai maacaas miileet, tas muuzham paliks maaceklis..' Vai tad taa nav? Tas nav reizreekjins, ko var iezubriit. Vai nu ir vai nav..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]redrum
2005-10-11 13:13 (saite)
varianti jau ir vairaaaki. pirmkaart var skatiities kaa visko citi dara sliktaak nekaa tu :) otrkaart vajag, lai kaada tava autoritaate vai simpatija pasaka kaut ko labu par tevi. bet taa miilji un ticami :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-11 13:36 (saite)
Paldies par ieteikumu, bet domaaju, ka shoreiz nederees. Par miilestiibas truukumu suudziibu laikam nav. Par uzmaniibas truukumu arii nee. Nav runa pa sajuutaam konkreetaa briidii, bet gan par domaashanas veidu. Nezinu. Patiesiibaa jau man buutu daudz ko teikt par vinjiem. Par to situaaciju, kaada ir. Bet tas jau atkal laikam buutu atsevishkjs staasts. Staasts par sapluushanu. Par diviem, kas ir kaa viens. Par pielaagoshanos. Par miilestiibu. Par miilestiibu, kas pacelj otru augstu virs zemes, bet kaa izskataas - pashu iemiida zemee. Bet jociigaakais - visi ir laimiigi. Nosaciiti. Bet varbuut arii nemaz ne tik laimiigi. Citaadi nebuutu jautaajumu par sevis miileeshanu. Nezinu, kaut kas tajaa visaa man liekas apbriinas veerts, bet reizee arii nepienjemams un nepareizs.

Laikam jau bija lieki vispaar uzdot to jautaajumu.. Piedodiet!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]redrum
2005-10-11 13:56 (saite)
manupraat, mani ieteikumi ir pilniigi 100% deriigi shajaa gadiijumaa. jo probleema jau ir tevii un tev nepiecieshams shis triitments. pashai sevi vajag miileet un tad citi arii miilees! tu shito atbildi, kuru man suutiji visiem rakstiiji? izklausaas paaraak virspuseeja, lai buutu tikai man.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-11 14:03 (saite)
Staasts nav par mani.
Virspuseeji, jo skaidraak vareetu tikai pie teejas kruuzes.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cuba
2005-10-11 17:24 (saite)
Lai arii cik neticami tas neizklausiitos.. es arii veel neesmu iemaaciijies miileet sevi. &) Nu.. nee patiesiibaa esmu nezheeliigs egoists or smth.. bet nav taa, ka esmu totaali un galiigi apmierinaats ar sevi un saviem sniegumiem or so. Varbuut kaadreiz buushu, bet nezinu, vai tas maz ir iespeejams. Man skjiet, ka jebkursh patmiilis vienmeer buus ar kaut ko sevii neapmierinaats. Vienkaarshi to neizraadiis. Arii tie, kas staasta, ka miil sevi...

Bet nu par to "iemaaciities miileet" tu pareizi teici. Vai nu ir, vai nav. Tam nevar piespiest sevi, vai iemaaciities. Taa nu ir taa lieta, kas naak tad, kad to vismazaak gaida. Taa apgriezh tavu dziivi kaajaam gaisaa. Taa ienes tavaa peleekajaa dziivee kraasas, vai padara tavu kraasaino dziivi daudz koshaaku.

Nu laik.. ko gan es patiesiibaa no taa visa zinu &) Pats seezhu.. un "gribu iemaaciities".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-10-12 08:16 (saite)
Pacietiiba un pozitiiva domaashana laikam ir atsleedzinjas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?