gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-10-10 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tired
Mūzika:LOYKO - Gypsy Blues

Egoisms
Ir teritoija, kas ir tikai un vieniigi mana. Ieeja aizliegta, caurlaizhu nav. Taa ir bijis vienmeer. Un tieshi taapeec - diezvai es jebkad dzershu to shampanieti.. man nepatiik riskeet. Vismaz ne, liekot visu uz vienas kaarts. Nee, pat nav noziimes - uz vienas vai uz 5aam, bet fakts kaa taads - visu uz speeles es nekad neesmu likusi un nelikshu. Vienmeer paliek atkaapshanaas celjsh [un vienmeer ceriiba,ka nenaaksies to izmantot].

Jaa, atkal jau 'ES' un 'MAN'. Otraa plaana lomas es nespeeleeshu. Vai nu pirmaa vijole vai vispaa nepiedalos.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gale
2005-10-10 12:21 (saite)
:D ..nee, nee - tiiri 'sajuutu' :)

Un par to 'paraleeli ir veel kaada'.. Dies`pas`- neko taadu uzzinaajusi es neesmu :D. Un vispaar - shito [paraleeli buushanu]es nekad nesmu vareejusi saprast. Man tas liekas apbriinojami nelogjiski. Vienmeer tachu ir izveele. Skaidri nodefineet visu jau saakumaa. Ja reiz ir skaidrs, ka nav veelmes veiot attieciibas, tad tieshi taa tachu arii var pateikt. Visi esam pieaugushi cilveeki un varam saprast. Neliela izklaide un viss. Kaada gan buutu jeega 'chakareet' [atvainojos par izteicienu] otram smdzenes, veidot attieciibas, bet pie pirmaas izdeviibas mesties 'pa kreisi'?
Es ticu, ka katrs pats zin robezhu, cik taalu var iet. Meegjinaat kontroleet katru otra cilveeka soli man liekas gauzhaam muljkjiigi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?