gale ([info]gale) rakstīja,
@ 2005-02-01 12:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sick
Mūzika:Dzhinkstonja galvaa

Mljem
Autobuss. Bezgaiss. Gurstu. Ausiis dzhinkstonja. Galvaa shausmiigs karstums. Acu priekshaa viss saak satumst. Triicoshas kaajas, asas saapes pakausii. Viss melns. Acis valjaa, bet neko neredzu. Piebaazts autobuss. Meegjinu aiztaustiities, liidz pitmajai seedvietai aiz shofera. Onka, kas tur seezh, laikam uzskata mani par jukushu vai salietojushos. Paluudzu, vai vinjsh nevar sabiidiities. Kaukaada murdonja. Meegjinu sataustiit vai ir kaut mazliet vietas, lai pieseestu, jo juutu, ka citaadi tuuliit eleganti izklaashos pa autobusa dubljaino griidu. Izkaroju sev vietu un apseezhos. Nogurums. Karstums galvaa kljuust mazliet mazaakas. Leenaam praadaas arii miglaina bilde. Esmu jau pie katedraales. Autobuss apstaajas, sanjemu peedeejos speekus un biidos uz izeju. Truukst elpas. Apseezhos uz solinja. Aukstais gaiss paliidz. Auksti sviedri, nogurums un miegs, miegs, miegs.. Tik ljoti naak miegs, ka bez aizspriedumiem vareetu pat apgulties turpat uz solinja, ja ne apzinja, ka noteikti nosalshu + tikshu apzagta + nedriikstu kaveeties.. jaasteidzas uz darbu. Saskaitu peedeejo naudinju, kas bija paredzeeta atpakaljceljam no darba, sagaidu naakamo 21o autobusu un celjoju taalaak. Mazliet labaak, tikai kaajas triic veelarvien, drebulis krata veelarvien un stipras saapes [mani mazie naziishi] pakausii..

Laikam vajadzeetu aiziet pie aarsta, bet shis nu galiigi nav iistais laiks. Varbuut naakamnedeelj.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2005-02-01 14:03 (saite)
gale beidz aakstiities!!!!!!! :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gale
2005-02-01 15:04 (saite)
savaakshos un buus ok ;)
..tikai shoriit gan biki sabijos, bet nekas - veel tikai 1a diena jaaiztur. Smagaakaa no visaam, bet vairs tikai 1a!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2005-02-01 15:15 (saite)
bet tad gan apsoli, ka paguleesi un atpuutiisies !!!!
es tevi veeroshu! :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gale
2005-02-01 15:19 (saite)
APSOLU! ..gan tev, gan sev apsolu atpuusties!! Un veel apsolos sev, neapkrauties ar visaadiem pienaakumiem taa, ka vairs nevar pavilkt. Jau taa kaa ir ir smagi. Aj, piedod, kaukaa viss uz chiixteeshanu velk.. Bet JAASANJEMAAS!!!!!!
Buus OK!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2005-02-01 15:45 (saite)
pachiiksti un papiixti. druscinj jau var... bet tad noskalo seju ar auxtu uudeni, iedzer malku.... hmmm... kakao un akal uz priekshu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gale
2005-02-01 16:14 (saite)
O, jaa - gribu kakao! Gribu savu lielo, forsho gultinju! Gribu eljljeas lampinju un "Apburto dveeseli"

Otraa dalja veelarvien ljoti speeciiga un peerleem piebaarstiita, bet mazliet traucee taa ideologjija.. Bet no otras puses - lai jau ir, citaadi jau tik laba graamata nemaz nebuutu nonaakusi padomju lasiitaaju rokaas. Un veel jau arii fakts, ka.. Aj, bet tas tak nevienu neinteresee. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2005-02-01 16:51 (saite)
oj kā es zinu šito sajūtu. visu pagājušo un aizpagājušo rudeni ar tādu nomocījos. man tikai bija tā, ka visas skaņas tādas tizlas paliek un tā kā caur vati. un viss tāds ņirbošs rozā un auksti sviedri. viena ārste teica, ka mazāk pie pc sēdēt vajag. otra iedeva xanaxu. jā, visam tam bonusā man katasrofāli zem spiediens bija un temperatūra ap 35.5 turējās. patiesībā mans secinājums ir, ka tas viss ir no galvas - mazāk domāt vajag, mazāk stresot, vairāk apūsties un gulēt. un tad ir +/- ok.

(Atbildēt uz šo)


[info]ligy
2005-02-03 09:07 (saite)
ligy bezspeecibaa nolaizh rokas

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?