gaismas_ ([info]gaismas_) rakstīja,
@ 2017-07-02 10:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: gloomy

Žèl.
Neba es ļoti komunicēju un satiekos ar cilvēkiem alkstot viņu kompāniju. Es taču varu arī mājās sēdēt mēnešiem ilgi, bet žēl tajā brīdī, kad aizgājēji aizvien biežāk ir nevis vecvecāku, vai vecāku draugi un paziņas, bet manējie. Pieņemot sakaarnis tumšo humora izjūtu, aizrakstīju pastu jautājot- "vai tu darbā?". Atbildēm bija 3 varianti. Vai nu "nē", kas būtu kruta, vai nu "jā", vai klusums, kuras abas apzīmètu vienu un to pašu. Klusums. Žēl. Paldies par sirdīm un cīgām un toleranci pret manu paranoju.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Sakaarnis
(Anonīms)
2017-09-17 21:54 (saite)
Nav tiesa! Sakaarnis ir dzīvāks par dzīvu, viņš tikai nomainīja lietotājvārdu, un uztaisīja jaunu kontu lai citi neatrod jo viņam patīk vientulība, un nav viņš ne pārdozējis, ne pašnāvību darījis, vēl nesen satiku šamo Rīgā!

(Atbildēt uz šo)

Sakaarnis
(Anonīms)
2017-09-17 22:02 (saite)
Bez tam viņam labi iznāca nosimulēt savu nāvi, un lielākā daļa no viņa pazīstamiem cibiņiem noticēja, tikai dažiem viņš paziņoja savu jauno konta vārdu. Netikai viņam patīk vientulība, bet viņš mainīja šo to savā dzīvē, un tagad gardi smejas par tiem kas noticēja viņa nāvei! :D Viņam ir plāni nākotnei, bet tie neatbilst sabiedrības standartiem jo ir diezgan radikāli, jo tie cilvēki ar kuriem viņš tagad saistās ir noslēgta grupa (slēgts cilvēku loks) O9A.

(Atbildēt uz šo)

Sakaarnis
(Anonīms)
2017-09-17 23:44 (saite)
Man bail no tā fašistu kulta, viņi jau man draudēja lai es muti aizveru, bet es to netaisos darīt jo daudzi jauni cilvēki ir sabeiguši savas dzīves! :(

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?