gailis ([info]gailis) rakstīja,
@ 2007-10-21 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man piezvanīja un pajautāja, ko šodien daru, teicu, ka pa dienu neko tādu, tad man piedāvāja plkst. 15:00 iet uz teātri, prasīju, uz kādu, atbildēja, ka īsti nezinot, bet zina, ka dailes teātrī plkst. trijos, novaikstījos un piekritu, lai gan tik ļoti vēl gribas gulēt. jau kopš bērnības ir tā, ka man nepatīk uz teātri gatavoties, kad iedomājos, ka jāiet uz teātri, tirpas pārskrien, bet nevis pozitīvas, drīzāk nepatīkamas, tas nav tā, ka man nepatiktu teātris, gluži pretēji, ja veicas, ja izrāde laba, es tajā ieslīgstu, nu tā, kā ieslīgst (ne ieslīkst) mākslas darbos, un nevaru izskaidrot, kāpēc tieši -iešana- uz teātri mazliet atbaida, laikam kaut kāda bērnības trauma, šī iemesla dēļ es pats nekad neesmu gājis uz kasēm un pircis biļetes, allaž bijsi tā, ka kāds piedāvā - gan bērnībā, jaunībā, gan tagad. tagad iedomājos, ka vajadzēja atteikt, un šodien nekur neiet, jo izlasīju, ka tā ir n. beļska + "jumprava" izrāde, izlasīju aprakstu, šķiet, ka būs klišeju pilns "gabals".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rudzupuke
2007-10-21 13:45 (saite)
tā tev ir bērnības trauma
droši vien vecāki tev lika mazgāties un sukāties un pucēties, pirms iešanas uz teātri, tev tas viss droši vien nepatika un tapēc tev radās iedzimta nepatika pret teātri, lai gan tam nav nekāda sakara ar teātri.

bet mūsdienās ir daudz vieglāk, tu var vienkārši piecelties no gultas nedaudz apģērbties un iet uz teātri. un visi padomās, ka tu esi nāvīgais mākslinieks un tavs izskats tev vienam ir saprotams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2007-10-21 13:48 (saite)
citiem nekas nav jāpadomā.
un es i nepucējos, mm.
un par traumu arī laikam tā ir.
tam nav sakars ar teātri, bet ķermeņa nogādi tur:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rudzupuke
2007-10-21 13:55 (saite)
tev steidzīgi vajag kvantu datoru :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zobinji
2007-10-22 00:20 (saite)
kā patika izrāde?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gailis
2007-10-22 01:24 (saite)
Garlaicīga

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilkucis
2007-10-22 11:39 (saite)
man teātru kases un iešana uz teātri saistās ar šļūdoni, kad kopā ar sāls sagrauztu sniegu, smiltis ir visur, pat zobos, un tad ieešana kaut kādā kultūras iestādē, kam grīdas ir no tā celtniecības materiāla, nezinu, kās sauc izskatās tip granīts, parasti vai nu meln-balt pelēks vai brūn-bēš-pelēks, skaņa, kad zem kšjām čirkst smiltis zem tās grīdas un smird pēc sāls un kusuša sniega uz dzelzsbetona cementa

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?