gailis ([info]gailis) rakstīja,
@ 2007-10-11 23:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sēdēju gultā un,atbalstījies pret spilvenu,lasīju. Piepeši mani sagrāba vatē ietīta roka, un es ierimu 10 min.ilgā snaudā. Ir sajūta, ka visa pasaule ap mani ir mīksta, bet es pats grimstu miklā pļavā. Izmērīju temperatūru, tā normāla, bet gluži vesels es neesmu. Man pat nav spēka ķiķināt. Esmu amorfa masa neredzamā rokā. Ja es būtu sniega pika, tad rokā izkustu,un roka tīra taptu. Tikko ieēdu C vitamīna trieciendevu. Stulbais rumpis. Nekad nevarētu noskriet maratona distanci, pat 4 daļu nē, bet par to nesaku "nekad". He, visu laiku runāju par to,ko nevaru, bet ko varu, to nestāstu. Spēlēt galda tenisu varu. Bērnībā patika viesībās sēdēt zem galda un skatīties viesu kājas. Aizrunājos. Teksts pašplūsmā. Es domāju, ka nesaslimšu, bet parunāt vajadzēja. Neesmu jau nabadziņš bārenītis un nekāds moceklis arī nē. Es gribētu pa mežu slēpot,liekas,uzreiz žirgts būtu, un vaigos ziedētu aukstas rozes. Labi. Nepārmetiet liekvārdību. Dusiet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lemurs
2007-10-11 23:43 (saite)
Paklau, skumjais putns, es zinu ka svešiem putniem uzmākties nav labi, bet, vai tu negribi pievienoties grupai, kas kustina rokas un kājas ķīniešu garā? Proti, nodarbojas ar lēnprātīgu kaušanos.
Būdama depresīva būtne varu apgalvot, kas tas palīdz. Ne vienmēr un ne līdz galam, bet palīdz. Tas nav galda teniss un nav arī maratons. Negribi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gailis
2007-10-12 00:22 (saite)
paldies, lemur par dzirdēšanu. neesmu jau tik ļoti depresīvs, ir tikai svārstības.
par ķīniešu grupējumu ir nopietni, lai uzreiz zinātu gribu vai negribu, paskatīšos tos linkus, ko ta' viņi dara

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lemurs
2007-10-12 00:32 (saite)
Man jau ar svārstības. Bet tur var dažas stundas nedēļā ne par ko necepties un pēc tam vēl visu vakaru/nakti just visādīgu laimību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?