Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-11-26 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardienas improvizacijas sovs ar signi sirmo bija lielisks. Forsi ir spelet speli, ka jacensas no galdiem dabut tada veida apalas konfektes, kuras savaa zortee buutu peedeejaas. Peec uzaicinaajuma izstaastiit notikumu, kas licis atkal dzivot, izstastu, ka muzikas kritikis uldis rudaks mani ir pievienojis draugiem.lv. Izvelos signi par aneti. "Uldi... Paldies." Elinite stasa sapni, kura Harijs rada trako lupu (pie sapnu notikumiem).
Bernibas milicija neizdodas, jo partnere skataas sasodito dzelzs vilku parak ilgi. Ari imants daksis neizdodas, lai gan vineta suta sajusmas pilnas iszinas. Kaut ko par pasaku meziem.
Tomer satieku katinu, kas driiz jau sak runat rukisu balsi. Vinai viss ir atlauts un taa. Katina angliski stasta, ka beidzot ir vinai, redziet, ziemas sajuta. Tapec taisa sniega engelus, taisa sniegaviram rumpi (lai gan ir pavelejusi to darit man) un nem sargasanas zimi, kas attur cilvekus no naves. Nem, lai vestu to majas. Tomer dazi atlaujas but cietsirdigi un vinu attur. Mulkigi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2004-11-27 17:30 (saite)
nee, taa neder. ja nu vienigi tu pati ari seedi zem galdina tur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?