Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-10-09 15:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nekaadiigs
Mūzika:The Rolling Stones Undercover Of The Night

balluks
Man uzdaavinaaja: ceburasku, zilo vali. miikto futbola bumbu, viltoto futbola bumbu, feeliksa kigela disku, bilzu raami, logu tiiriitaajus (tos, kuri masiinaam), oranzu aprociiti, dingo kartinu, latvijas kartinu, kailaas tantes kartinu, pastaisiitu astonkaaji, konfektes, alkoholisko dziru (kas tika pasu daavinataaju izdzerta), konstruktoru, onkuli ar cepuri (mazu un saliekamu), drazejkonfektes (kas tika pasu daavinaataaju apeestas). Un man veel istabaa ir, kur kaaju spert.
Kopumaa viss bija kaa miglaa tiits daudzo cilveeku un saskarsmju deel. Nesaskaniigas muzikaalaas gaumes un citas gaumes izcel mazliet striidus. Striidus izcel arii dazu personu neapturamaa veelme vis-kur "piepisties".
Mana puuce bija satraukta veel visu naakamo vakaru.
Par kaiminiem nezinu. Zinu tikai, ka harijs vienai tantei no riita uzmeta knagi.
Paldies, mazie.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]astma
2004-10-11 13:18 (saite)
Triks slēpjas iekš laicīgas paslēpšanās(pietupšanās). Slāvu tantes apjūk, ja viņām krīt uz galavas knaģi, bet metējs nekur nav manāms. Tā viņas var pārmācīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bonhomme
2004-10-12 12:42 (saite)
Bet Tu takš man piekritīsi, ka no kāda pārīša lidojošu kaku viņa vēl vairāk apjuktu? Lidojošas kakas izriet no lidojošiem kakiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2004-10-12 16:46 (saite)
Kaķus pirms tam, tādā gadījumā, ir attiecīgi jāapstrādā, lai defekācijas proces notiktu tieši vajadzīgajā lidojuma brīdī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?