Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-08-16 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:debils
Mūzika:Felikss Kigelis- - Man

seshi seshi seshi
Mani literaarie spaini sodien ir tuksi, bet ir tik daudz, ko jums pastaastiit.
Taatad. Mani un liepaajas biedrus pavada saatans. Tas ir skaidrs kaa diena. Viss saakaas ar brokola daavinaato daavanu. Zvaigzniiti, kura rotaajaas ar 666. Peec tam krastmalaa, skaitot vagonus, izraadijaas, ka ir 66 vagoni. Peec tam aizbrauca mazais kaut kaads vilciens ar 6 vagoniem. Tad mees redzeejaam tanti, kura bija ragana. Vinai viena ace bija melna. Lejot benziinu, ieleejaam 6.66 litrus. Logaa atradu graamatinu, kuraa bija ieziimeets 1966. gads.
Festivaals "Tu esi pamaniits" bija gana jauks. Taads, ka jauks. Ja tikai peec tam galvaa nenotiktu ciina starp labo un zilo vali.
Peec tam brauciens pie briesmes uz nakstmaaju. Jauka nakts. Maaja arii. Mani sajuusmina balluki uz Plavinieku ielaam naktiis, kad jaaiet ar kaadu viesi/viesiem (tiem, kas nav apradusi). Un briesmei ir kajis, kurs maak atgriezt kraanus un iet uz tualeti. Aviizes pasitis padusee.
Liepaajas viesi nonaaca pie leemuma palikt veel vienu nakti, bet nakti izraadiijaas, ka viniem nav, kur palikt. Tad nu man naacaas pieraadiit, ka ir ieksas man un braukt uz Liepaaju. Esmu dumpiniece. Devos uz dizo balluku pilseetaa, kuraa piedzimst Feelikss Kigelis. Beigaas taa arii balleejaamies trijataa. Es, Harijs un Belij Ais.
Es veel gribu pastaastiit. No riita vajadzeeja vienai balleeties autoostaa. Taa, ka nepilnas 2vas stundas. Naudas limits bija 53santiimi, kurs tika konspektiivi sadaliits. Vedu sevi ekskursijaa. Bet vareeju vest tikai taisni, citaadi apmaldiitos. Atradu "Liepaajas maiznieku" un pamatakmeni, kuru licis Kaarlis Ulmanis. Kaut kaadai skolai vins tur ielicis.
Autobusaa veca, veca tante deva vecas, vecas konfektes eest.
Ejot gar muusu lielo kino, sapratu, ka arii tagad eju kaa uzvelkamais cilveecins. Ble.
Ble.
Ble.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]astma
2004-08-19 14:06 (saite)
neklausi sančo mācībām, kazi pie kā tas noved.
Fēlikss? nejau visi var uz limonādēm onanēt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?