Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-07-05 17:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:veldzeejoshs
Mūzika:Razorlight - Golden touch

lielpilseetas valdzinaajums

Esmu atgriezusies no veldzeejoshas buushanas [info]sveetaa_seeta laukos. Daudz dziivniecinu. Visvairaak iepriecinaaja suniitis Reksis, kursh bija draudiigs, bet es jutu vina sirds siltumu. Protams, piemineesanas veerts ir arii kakjis Braeekja, kursh murraaja taa "ka papardes triic", bet dullajiem jau neiestaastiisi. Jaa, izteiksmiigs arii mans radinieks bebrs, kurs "soloja paari shosejai. un vis-kaut-ko tur saracis. Neparasts atklaajums: izraadaas kjimenes neaug sieraa. Seejas pagastaa par meistaro teejas no kjimeneem. A garshiigas taas teejas. Seeja nav nekads vakareejs pagasts, jo ir aplaimots ar savaam "Seejas zinjaam", kuras ietver plashu informaaciju par vieteejo tuurisma pulcinu, par kura 15gadu jubileju tiek mineets vai katraa numuraa. "Visumaa viniem iet labi". Seejas aviizee ir arii informaacija par mirstosajiem/dzimstosajiem. Kaads paariitis meenesii aiziet gan.

Daudz badmintona. Ar dazhaadiem speeles elementiem. Taatad: "kursh vinnees, tas buus..." (es tiku pie godpilnajiem charlza baarklija, makgaivera, megas vaitas un veel daudziem citiem tituliem. Brauciens ar laivu pa diiki. Slaksti ar airiem. Pelde ar naaras izgaajienu. Seejas skolas apskate.

[info]sveetaa_seeta staasti par lieliskajiem indie pasaakumiem un maaciibu proceduuraam, kas sagaida sho apkaartni. Arii festini un taa. Piekraapa upe Loja, kura savus kokus, kas agraak vilinaat vilinaaja ar paari kaapshanu, bija pasleepusi zem sava augumu, ne nieka mees nedabuujaam. Gaajiens uz veikalu ar basaam kaajaam. "Tik dullu jau muusu pagastaa nav." Veikalaa var nopirkt labaakaas picas pasaulee. Arii hamburgerus. Galenu lasiisana un daudz, daudz kaa cita. Lauki veldzee.

Memmis pelim bikses atsuva. Lai buutu godiigaakas. Es jau ar saku. Bet prieks dulliem jau likumi nav rakstiiti. Miilestibaa - briivs!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pika
2004-07-05 18:09 (saite)
Kā man gribas lakus, klusums, SVAIGS GAISS, miers. Mirstu nost un pat nav spēka reizēm padomāt par mērķi. Šizofrēnijas lēkmes. Ar mani viss kārtībā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pika
2004-07-05 18:10 (saite)
laukus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]frikadele
2004-07-05 18:13 (saite)
T-markets tevi nomocijis? Klusums ir paarsteidzosi kluss laukos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2004-07-05 19:35 (saite)
es jau ar` saku!

(Atbildēt uz šo)


[info]briesmoniic
2004-07-06 11:42 (saite)
neizlasiiju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]frikadele
2004-07-06 14:31 (saite)
kaapeec ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?