Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-06-06 13:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:slimiigs
Mūzika:Aerosmith- - Livin' On The Edge

cry me a river
Viegls apreibums, jo slimiiba. Saap visaadi organisma celji, iesnas jau labu laiku no saakuma stadijas nepaariet uz citaam. Veel arii visaadi citaadi bonusini kaa odu un skurdru kodieni visa kjermenja meerogaa. Saap iegurnis. Pavisam neveikli.
Maalpils. Viens no sliktaakajiem (lasiit - sliktaakajiem) muzikaalajiem pasaakumiem, uz kuriem vispaar esmu bijusi. Krietni paarstaaveeta nejauka nuumetaalistu un slaavu sabiedriiba. Daudzas afishaa mineetaas grupinas neuzstaajas bez jebkadiem paskaidrojumiem. Bija doma doties arii maajaas, tomeer naudina un viegla veelme peec kaut-jel-jebkaadas balleeshanaas attureeja. Nu jaa. Esmu neapmierinaata. Arii no Guntas grupinas dzirdeeju bishkin, jo autobuuss.
Balleeshanaas turpinaajaas naakamajaa dienaa ar krietni daudz etanoldzeerieniem. Es paarcilaaju krietni lielu slieksniiti, lai nebuutu jaaspiezh kods. Es lepojos. Atkal karsh ar netiiriem priekshmetiem (piemeeram ziimogiem), nemitiigi karstuma vilni, jo slimiiba. Jaa, un daudz izgliitoshanaas procesinji.
Shodien omai dzimumdiena.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2004-06-06 13:46 (saite)
o, jaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?