Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-04-23 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:piseliigs

augshina un apakshina
Taa skolas disene nebija eleganta un taa un taa. TF bija pilniigs aarpraats un par briinumu izgaazaas tieshi 12.klases meitenes. Konkreetaak, Zanda un Sanda. Tizlas kustiibas un snhnaacoshi mikrofoni.
Apmeeram 35 meitenes uz vienu zeenu. Kad grupa piedaavaajaas nobliezt ko smagaaku, aktu zaali paarshalca saldas ovaacijas.
Nesmuka nenoviidiiba un necienja no skolotaaju puses - mees tikaam kontroleeti cik tik vien bija iespeejams, aaraa nelaida, klasee nedriiksteeja iet, nekaadi pamatojumi un iignas balsis. Mees jau nebijaam vakareejas. Caur resteem iechembeleejaam naudu E.Ezerinjam (sveetajai_seetai agraak nepatika vinja dibens). Edgars visu veica operatiivi.
Peec tam muusu lieliskais stadions, kur vienmeer ir pilns ar dazhaadiem sabiedriibas slaanjiem un dazhaadas meerkjauditorijas... Bang. Gan skreejeeji pusnaktiis, gan dzeeraaji, gan maratonisti, gan jogas vechi.
Biju uz operu "Toska." Man bija kaut kaada lieliska vieta. Apgruutinoshi bija tas, ka nevareeju saredzeet teksta tulkojumus virs izraades. Man joprojaam nav briljlji. Skaisti jau viss un taa un taa... Bet man truuka taada sizhetinja... Vismaz starpbriizhos tiku pie elegantajaam operas kuukaam un vareeju gaudot meenesgaismaa.
Davaj chau!!! Shodien gan jau, ka buus liela diena.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]basilia
2004-04-23 15:06 (saite)
labs teiciens

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?