Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-03-29 19:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:visnotalj
Mūzika:V.I.P. KT Shovs

sirdsmiiljaa monika
Shodien beidzot paveicu to, ko vajadzeeja paveikt jau daudzus gadus atpakalj - uzmeimuroju kreklinju DIRSA briesmei par godu. Vinjai taads kaarojaas.
Veel varu lietishkji nolieliities, ka viesojos Gada balvaa literatuuraa, kas notikaas kazino. Vispaar mani neapmierinaaja shii pasaakuma riikotaaju organizatora talanti... Un es atklaaju sevii shaadu idejisku talantu. Nezinu, cik taalu sniedzas juusu intereses potence par sho pasaakumu... Norises vieta nesmarzhoja peec literaara maajiiguma... Arii Raimondas Vazdikas katra dzejolja "izdejoshanas" speejas nebija apbriinojamas... Piemeeram, laiskas kaajas atmeshanas un taa. Vismaz par vinju njirgaajaas elitaaraa sabiedriba un aplausus shii daama neizpelniijaas. Esst bija. Peec tam bija burviiga reevija. Taada gaumiiga. Patiikami.
Veel es nesen aizmeimuroju uz Studenta kluba apartamentiem... Un izraadaas, ka vieniigais piedaavaajums tur bija elektriskaa vijolniece. Nekaa taa. Shodien neesmu literaari apdaavinaata...
Skolaa lika rakstiit par Lieldienu noziimi manaa dziivee. Es tieshaam sapratu, ka nezinu, ko ar shiem sveetkiem kaads ir gribeejis pateikt.
"Tu esi baigi galjimaa vecene."



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]briesmoniic
2004-03-30 13:42 (saite)
ko tu suudzies! ja bij eest tad viss bij kuul! :P~~~ :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]frikadele
2004-03-31 21:10 (saite)
ja runa skrien par gariigiem skreejieniem... bet tev jau tik tie gastronomiskie lielumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?