Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2004-03-02 17:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:antipraatiigs
Mūzika:The Guess Who- - American Woman

velosipeedists ar rokassomu
shodien taa kaa neaizgaaju uz skolu.. un atkal jau taapeec, ka izvairos no ieplaanotaam gruutiibaam.. arvien prasmiigaak to daru (prasmiigi ir tad, kad gruutiibas tiek ja ne noveerstas, tad vismaz aizkaveetas).
kaut kad te aizraavos ar nedarbiem, kuru rezultaataa mana miskaste jau labu laiku karaajas kokaa pie maajas.. visinteresantaakais ir tas, ka neviens gjimenes loceklis to liidz shim veel nav pamaniijis. un koku atbriivot savas dabas miiletiibas plaukumaa arii nevaru, jo tomeer neesmu tik gara, lai kaut kaadaa veidaa tur papurinaatu vai aizaakjeetu. nu tad neko.
ziepes kaa nenaak taa nenaak.
driizumaa braucu uz ungaariju, kur solaas buut daudz leeta viina, maizes un siera. un rublja. :D taads it kaa skolas pabrauciens, bet gan jau buus arii karstasiniigo ungaaru iespeejamiiba.
riit ir nosaciiti jaapiedalaas amatieru izraadee un jaateelo meeteliishu virinaataaju, skanot maiklam dzheksonam. apburoshi.
biju uz izraadi "staasts par kasparu hauzeru".. jaukumiigi. iipashi teema par koku vardeem. mazliet sanaaca miegs, bet taa nebija izraades vaina. visu izraadi skaneeja taadas jaukas klavieriites un vienu briidi tam zirgam/ponijam bija augshaamceelies penis.. :))) un beigaas speeleeja vijoliites un taadus stiigu instrumentus.. tad zirgs saaka veikt fekaalistiskus procesus un skrien baumas, ka tas notiekot ikreiz shajaa vietaa.
kaads neveelas doties uz randinju?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2004-03-02 20:42 (saite)
sasparojies uz kaadu ierakstu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?