Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2017-10-29 16:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sorit Vineta man piezvanija, lai atgadinatu, ka vakardien mes bijam cetras vietas. Viena no tam bija tejnica, kur es divreiz Edgaram pieteicu matu shahaa. Matee teeja patiesi ir loti uzbudinosa un rada jocigas sajutas. Jocigaas sajuutas ir loti piemerotas Latvijas radio ballei, kur uz galdiem stav leets viins. Uz galdiem briziem stav ari sievietes (es neatceros, varbut es to izdomaju) ar astondesmito gadu frizuram. Nemitigi redzu ari Ilzi Purmalieti skupstamies ar loti vecu virieti. Elina ir mans milakais deju partneris, jo visas dejas var izspelet ari teatrali. Pat neskatoties uz to, ka Sarmite rada krutis, Elina ir mans milakais partneris.

Vel es aizeju uz Depo, lai noskaidrotu, vai pisuars viriesu tualete patiesam ir loti liels. Depo gan vairs nav seviski daudz apmekletaju, tikai apsargi un barmeni (vel es atceros kadu, kuru kads nemitigi sauca par "smilsugalvu"), tapec dodos atkal atpakal uz Latvijas radio. Meginu atrast ar ko piesmeket, bet atrodu tikai divus draugus. Viens draugs ir Robins Huds, bet Elina to no rita nosauca par trolli. Otrs draugs ir salati ar zivi, bet Elina to no rita nosauca par vistu. Neskaitot sos jau nosauktos, man ir vel divi labakie draugi - Elina Kolate un Rihards Libietis. Rihards mus ved uz pirmo studiju, lai speletu ar klavierem dziesmu ar sadiem vardiem: "Mazins biju nevareju, liels izaugu negribeju. Ultra mainies! Nebaidies!" Rihards ari nozelo, ka salatiem nepiemit gripas garsa.

Mikroautobusa iekapj dudina, kura apgalvo, ka ir Cilveks-Bezskaidra nauda. Man ir jauna grupa, kas saucas Jackson on chicken speed.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzha
2005-10-30 10:52 (saite)
izgajshreiz tikaamies pie gorana :) veel atceros, ka reiz aizdevi velosipeedu, da paglabaaji kaadu laiku vienu manu miilju graamatu... saziimeeji?! :) bildee esmu drusku jaunaaka :)
a par biistams - taksh bij jox...:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-10-30 16:24 (saite)
man liekas, ka tu kaut ko ļoti esi sajauksi. man jau kādu ilgo laiku nav velosipēds. pie gorana satiku tikai laumu kolāti, elīnu kolāti, līvu cauni un tomu grēviņu. grāmatas nemēdzu aizņemties vispār, jo man ir gana daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?