Skaistule ([info]frikadele) rakstīja,
@ 2005-05-03 17:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:Generation Sex

ka jums nav kauna?
Klases ekskursija aizskreja veja sparniem. Jau no pasa sakuma man uzlikas Gunara Elksna sociala maska. Nevis tada, ko vins valka, bet tada, ko valkaju es, lai butu ka Gunars.
Gajam barot dzivniekus dabas parka. Sakumaa man visvairak patika putns, jo vins eda koku un kakaja. Tomer needa manu kapostu, ko biju iegadajusies, lai pabarotu dzivniekus. Vilki ari needa, starpcitu. Kapostu pasas beigas eda tikai klasesbiedri un jenotsuns. Tas jenotsuns, kurs nebija tik glits ka otrs. Teicu, ka jenotsuns ir mans labakais draugs nevis gunars tagad. Jus jau zinat tas labako draugu lietas. Tad Skolenu pasparvaldes priekssedetaja, bet mes vinu saucam par Agnesi, jautaja: "Putns ir tas Gunars?" Jocigi, manuprat.
Vietaa, kur naksnojam, bija ari ugunskurs un zali lauki. Vareja daudz izskrieties. Es Tautas bunbu laikam speleju vislabak. No visiem. Vel vareja panemt Katinas dziesmu kladi un meginat dziedat. Ari melodijas es atceros vislabak.
Visnirdzigaka keksene ir Sandra Melanovica. Tagad ari mana labaka draudzene, kamer neesmu satikusi Sarmiti. Sandra nemitigi pleesa jokus par mantam, kas vinai lidz. To esot tik daudz un ta. Sandrai ari pilna sooma ar partiku, vareja to visu izest. Ari partiku es eedu vislabak no visiem.
Nonakot viesnica, skolotaja teica, ka vina man redzot cauri. Un mana vieta nu esot gulta. Elina gan teica, lai es biskin parveidoju intonaciju sava atmina un iegustu vajadzigo formu frazei "Anet, tava vieta ir gultaa." Nolemam visadi izlikties, pakritot, sitot ar duri pie durvim/krutiem ar saukli: "Room service" uz lupam. Visu mess sakopam kartigi.
Ta ka bijam visvecakie, varejam ceret uz dazam privilegijam. Piemeram, cienu. Tomer izradas, ka jauniesi palikusi negantaki. Visadi mutes bruuke un taa. Tapec ari tik populars kluva sauklis par kaunu. Ka vinam nav kauna?
Improvizejam ari sovu un nesovu. Dziesma "Are you hungry?" ir visai piemerota naktij Araisos. Agnese teica: "Tu patiesam esi stulba." un loti smejas. Teica, ka nekad to neaizmirsisot. (es zinu, ka jums radas jautajums, ko tad isti neaizmirsis). Vel uzspelejam patiesibas speli ka jau vecenem pieklajas.
Atpakalcela stastiju teiku par pagajuso nakti. Visus varonus ieterpjot bruninieku adas. Vel taisijam konkursu par Latviju. Inteligences trukums ir nepatikams dazreiz. Seviski, ja tas ta no skolotaju puses paradas.
Tik daudz, jo nupat atbraucu. Tad atminas vel ir svaigas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2005-05-03 20:53 (saite)
Man patīk putns. Pat, ja tas nav gunārs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?