Fragonard ([info]fragonard) rakstīja,
@ 2008-11-28 09:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:swh

vaii
Es nedomāu, ka kāds varētu pārmest ierašanos mājās mazliet pirms sešiem ar rimi maisu, pilnu pārtikas. Arī pastaiga ap vieniem varētu tikt uzskatīta par veselībai vēlamu. Un sports - vienā dienā kādi pieci sporta veidi - bokss, teniss, hokejs, besketbols un man šķiet, ka vēl kaut kas.
Godīgi sakot man ir grūti rakstīt, jo man ir slikti.
Tātad - pārvilkos pirms sešiem rītā, maisu izņēmu no bagažnieka, jo biju aizmirsis vakarā. Hokeju skatījos pa TV, pārējos spēlēju uz nintendo wii, nekrietni piedzēros un nakts vidū iekritu kanalizācijas akā. Tagad sāp galva, kāja un ir nelaba dūša.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iness
2008-11-28 10:44 (saite)

vētraina nakts.
tas wii golfs ir labu labais ..)

(Atbildēt uz šo)


[info]semyhr
2008-11-28 11:04 (saite)
skan jautri :D

(Atbildēt uz šo)


[info]ermich
2008-11-28 18:34 (saite)
nezinu, smieties vai raudaat? es domaaju, bet vispaar jau smiekliigi liidz asaraam. bet nu, jaa jaunieshi, juus tur diezgan patvaljiigi dziivojaties. vareetu mieriigaak ar uzdziivoshanu. vairaak darbu un atbildiibas citaadi valstii kaartiibas nekad nebuus.

buch

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fragonard
2008-11-28 20:56 (saite)
nevienas problēmas - jau bez desmit astoņos biju darbā, piekam aizvedis tur arī 2 kolēģus. paguvu pat sasmaržoties uzgjērbt tīru kreklu!
spēka gan man bija pa dienu. Un skat - ir piektdienas vakars, bet es esmu mājās. pagatavoju salātus un sacepu maizītes. vispār, kad atbrauksi, pagatavosim kaut ko un paskatīsimies kādu koncertu. vai manas jaunās filmas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?