Madara ([info]foxy_lady) rakstīja,
@ 2011-03-08 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:LATVIJAS pār[ap]domas

Pār[ap]domas -13-

Sieviešu diena

Šī diena patiesībā beigās izvērtās daudz jaukāka nekā biju iztēlojusies. Tiku gan pie bučiņām, gan ziediņiem tā jā varu teikt, ka sieviešu diena ir godam izdzīvota.

Protams, kā allaž apkārt bija manāmi arī pārmetumu pilni skatieni, īpaši sabiedriskajā transportā, kuri gluži vai kliedza: „Nav godīgi, tev ir ziedi, man nav. Life sucks!” Es uz šo varētu atbildēt tikai: „Nu boo-hoo!” Kāpēc tik skarbi? Jo katrs priecājas par jaukajiem sīkumiem, kurus sagādā dzīve, jo tie iespējams var nebūt arī nemaz tik daudz. Pie tam, kurš teica, ka sieviešu dienā tikai vīriešiem ir tiesības apsveikt sievietes? Neviens! Tikpat labi draudzenes varētu viena otru sirsnīgi apsveikt vai katra apsveikt pati sevi. Kas tur būtu slikts? Nekas! Es, piemēram, šodien sev uzdāvināju PS3 Dualshock RED pulti un neiedomājami priecājos, ka nu spēlēšu ar savu pulti. Un kāpēc citas tā nevarētu darīt? Tā IR jādara un jābeidz čīkstēt un sejā veidot liekas grumbas. Jāpriecājas ne tikai par sevi, kad labi klājas, bet arī par citiem.

Daudzi aizmirst to, ka grūtos, vientuļos vai vienkārši ne-foršos mirkļos pašai sev sagādāt kādu prieciņu nav noziegums. Palutini sevi un priecājies par citiem, kas zina, varbūt nākošgad tiksi pārsteigta tik ļoti, ka atkritīsi uz dupsīša.

Lai jums visām, meitenes vai sievietes, mazuļi vai omītes, ir priekpilni sieviešu svētki! Nopērciet sev šokolādi, šampanieti, vīnu vai sen kārotu dāvaniņu un varēsiet augsti paceltu galvu teikt – tā tik bija lieliska sieviešu diena.

Padalīsies arī savā Sievieš-dienas stāstā?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]coletya
2011-03-08 19:33 (saite)
Nav ko uz tādām sejām skatīties. ;)
Bučas Tev sieviešdienā :*
Mums traki jauki kojās diena iesākās... divi vīrišķi neļāva mums iet gulēt, sūtot visādus kreisus video, lai apskatam.... un tā līdz 12tiem dzīvojāmies līdz zvana: Nokāpiet lejā... tikai uz minūti Nu ok... beigās izrādās uzdāvina mums lielo lulū picu ar lielu 8 no desām uzmeistarotu :)))))
Mēs galīgi šokā, ka džekiem tāda izdoma.
Sīkums, bet patīkami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]foxy_lady
2011-03-09 11:13 (saite)
Jā, es jau skatījos draugos galeriju. Neiedomājami mīļi un forši. Vairāk tādu džeku ^_^

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]riitarasa
2011-03-08 22:47 (saite)
A, varbūt tā skatās tie, kas šos svētkus nesvin?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]foxy_lady
2011-03-09 11:14 (saite)
Nu, ja nesvin, tad, lai neskatās tik pārmetoši uz tiem, kuri svin (giggle)

Tu svini vai nē? Un kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riitarasa
2011-03-11 12:44 (saite)
Es laikam, ka nesvinu. Nu es, protams, nebēdājos, ja man kādu puķi uzdāvina, bet man pašai iekšēji ar šiem svētkeim ir tā dīvaini. Pārāk atsit PSRS laikus ar sarkanām tulpēm un dzeltenām narcisēm. Arī izlasot leģendu rakstu par 8. martu man uz svinēšanu prāts nepanesās. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?