Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-05-17 06:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ojē, esmu atklājusi siltā miedziņa un krāsaino sapnīšu receptūru, visparastākās baldriānpilulas un glāze vīna kaukādā nakts vidā un atvērts logs, unē, wīī, es rosījos tādā saules apspīdētā ezernieku virtuvē, laiganturlogs meža pusē unesnez, kad tur vispār saule iespīd tai virtuvē, kaukādās agra rīta stundās mošen.
Nujā, prātā arī pieņēmos, papīri atpakaļ nepaņēmu, konumāžosies, arījau atradusies ar visiem saviem uzticamās kuces kompleksiem, bosis ar tāds nevar saprast, vienmēr ienāca, ta pārējās dabūja vienu sveicienu, es atsevišku, a tagad visām kopīgs, kad gāju lejā ar kaukādiem papīriem, ta atvēcinājās, pēctam pats skrien pa trepi pakaļ, ta runājāmies pa ģēlām patreizējām, acīs vispār nestās, betnu runā tākā parasti, viss štokos, nutarunājām un shēmojām un esnezinu,  ko viņam tur to roku vaidzēj bakstīt uz tā papīra, kur taisni mana roka stāv, silta tāda, esjau arī nerāvos nost, tīri erotik, esteiktu, bettiejauakal kaukādi pieķērīgās kuces kompleksi un tā. Nēnunejau, kaukāda uzmākšanās,ja,nujūssapratāt, nesapratāt, ta dumi.
Nuvārdsakot, grāmatvedība jau mani tur viskādīgi čubinā un saka, lai ejot mierīgi parunāt ar viņu, betesdomāju, ja vaig, pats lai nāk mierīgi parunāt, galugalā šitādā situācijā es nemaz nevaru prasīt algas pielikumu, tikai pazemīgi atjemt papīri, nuihuju, v grobu vidjeļi manu pazemību,karoče. Untur vēlviena forša meitene taisni izrādās ar iet prom, loģistikā, ta es tā padomāju, tādā hreņā jau es ar varu padoties, tik sarežģīta jau viņa bez gala. Betnu, Nordekā vai jebkurā šitā sfērā, manliekas, būtu neētiski lauzties, negribu vislatvijas sportaspēlēs bosi satikt, tikai citā maiciņā, nebūtu tas smuki unkāta acīs skatīsies, brrr, viņam tādas naīvas, nesapratnes pilnas acis dažbrīd, taka es iedomājos šito, ta aš tresjot, betnupastīsies kā uzvedīsies, ja slikti, ta točna mēģināšu pie konkurencijas, betesdomāju, ka labi. Vārdsakot, par visu domāsim rīt, reklamščiku kantoros gan laikam man nekas nav pazudis, vot, vilcienos, piemēram, gribētos, patīk man viņi, vai ostā, arī patīk, nutur, kuģīši, kapteinīši, vī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2012-05-17 07:10 (saite)
Galugalā, skoļka mojei krovi vipiļi (mīla un baloži?) unkurta man tie nervi sāka šūpināties? Šite! Tavainu lai do kāpostu adatu terapijai vainu neredzēt viņiem manu kuplo siluetu. Tāvot!

(Atbildēt uz šo)


[info]fjokla
2012-05-17 07:14 (saite)
Nez, tā rekomendācijvēstule jāprasa tā bišku dzēlīgi, nutur, būtu ļoti jauki, ja uzrakstītu un kāds labs vārds arī pārmaiņspēc atrastos jebvai prosta, man, lūdzu, vēstuli plikam gaisam adresētam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-17 07:19 (saite)
Sama sama sama- 2. variants, jovata sliktus vārdus maz esmu dzirdējusi, taknejau, pattad, kad nolažots. Lagan, labus jau pa varoņdarbiem arne. Aij, beidzu te lauzīties, lai tā upe plūst, kaukur jau aiznesīs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2012-05-17 08:36 (saite)
vispār jau mūslaikos nekādas rekomendācijas vēstules vairs neprasa. un es arī savā CV tā arī ierakstīju - atsauksmes no iepr.darba vietām - pēc pieprasījuma. vot ja savajadzēsies,tad paši piezvanīs bosam un pajautās, kas un kā. un tā tas arī notiek, no MANAS pieredzes, moš citiem kā sāvādāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-17 08:51 (saite)
ā, ta pavisam, man akallikās, ka viņas visur prasa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2012-05-17 07:30 (saite)
Ha, hav tematikk, rādioārts tikko šito palaida: http://www.youtube.com/watch?v=JOLhgiShFGw

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-17 07:31 (saite)
tā vispār Teodorakisa vai kāviņ dziesma, betšite smukāk, te vijols ar un nebiškus grieķisma,parkomani jau sāk apsmiet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]up
2012-05-17 09:53 (saite)
es šorīt pie pastkastītes bezmaz ņuņņu palaidu. Renātiņ, es ceru, Tu saproti o čom ja. Paldies!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-17 10:04 (saite)
wī, saņēmi?! URA! Ta cerams, ka heda arī saņems, jo tur pastā izcēlās bezpoņatkas ar markām un, kad izsūtīju, svētdienā, tad pasts, protams, ciet, un nebij kam paprasīt, vai tiešām gana to marku tur salīmēts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?