while the limousines wait in the street ([info]up) rakstīja,
pētersīli, kāli. ja nešķiet par specifisku, var arī seleriju, bet tas na ļubiķeļa. bet tā fiška tāda - sīpolu, ķiploku, burkānu, saknes sagriež smalki, tad iegāž sausā, karstā katlā (var drusku eļļu apakšā), nu tur laurulapu, piparus, virces. un drusku apsvilina. tad samet kas nu tev pa vistu detaļām un tad tam gāž (tik uzmanīgi, lai neiet pa gaisu) vārošu ūdeni no čaiņika virsū un vāra kamēr gandrīs gatavs un tad uz beigām piemet sagrieztos karpeļus


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?