Elīna ([info]fiike) rakstīja,
@ 2003-08-14 14:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdomas
Pēdējā laikā ir dzirdēts un lasīts tik daudz vārdu kas liek aizdomāties par lietām. Par lietām kuras savā būtībā ir dziļas. Viens vienīgs vārds spēj novest skumjām un savā ziņā pesimistiskām domām. Kas ar mani notiek? Vēlos uz mirkli būt viena šajā plašajā pasaulē. Reizēm ir patiešām labi ka ar draugiem visi draugi nav kopīgi. Kāpēc tieši šis temats draugi man tik ļoti liek aizdomāties? Viņu izteiktie vārdi...domas. Gribu iebraukt dziļi mežā kur mani neviens neatrastu un kliegt cik vien spēka. Vnk izlādēties. Izkliegt visu negatīvo un pozitīvo enerģiju. Lai tās nenospiestu manu sirdi. Lai nāktu jaunas emocijas. Paldies MOBY par viņa mūziku. Tā man liek justies tik labi vai slikti kā tobrīd vēlos. Gribas aizmirsties mākslā. Mans optimisms sāk pārvērsties par pesimismu. Un man tas nemaz nepatīk. It kā viss ir kārtībā taču dziļi dziļi tomēr kaut kas ir. Pēdējā gada laikā esmu tik bieži vīlusies cilvēkos ka nemaz nevēlos cilvēkos saskatīt labo. Taču tas man iemācīja cilvēkus izvērtēt objektīvi. Ir tik daudz īpašību kas mani kaitina cilvēkos. Un gandrīz katrā es kādu no tām saskatu. Neciešu liekulību. Man tas uzdzen tādas dusmas. Pati nesaprotu ko tajā brīdī vēlos darīt. Kliegt vai raudāt ka cilvēki tādi. Kaitina tas ka cilvēkiem pietrūkst drosmes atklāti acīs pateikt savas domas par viņu. Es vairs no tā nebaidos. Ja šis cilvēks atklātību nepareizi saprot vai nenovērtē to nav manis vērts. Un zinu ka reiz atradīsies kāda dvēselīte kas mani sapratīs un pieņems mani tādu kāda esmu. Galvenais esi tāds kāds esi. Izliekoties par to kas neesi sarežģīsi savu dzīvi un ievilksi sevi tādā purvā no kura būs grūti tikt ārā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]affair
2003-08-14 15:48 (saite)
tie$aam nesaprotu, kaapeec tik daudziem patiik izlikties! varbuut nemaz nepatiik, vnk - savaadaak vinji nemaak sevi izteikt, jo pa$iem nav savu domu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fiike
2003-08-14 16:41 (saite)
Spriežot pēc sevis...kāda biju varu teikt ka šie cilvēki it kā citiem pielāgojas. Iespējams viņiem nav daudz draugu. Tāpēc ir bail pazaudēt tos pašus. Un dara visu lai tas nenotiktu. Tieši tā es nedarīju bet tajā ir daļa no manas pieredzes.
Ne jau visiem citu domas ir nesvarīgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nin
2003-08-14 15:51 (saite)
taas iipashiibas,kuras tu uzskaitiiji, esi iedomaajusies, ka varbuut kaada no taam piemiit arii tev? un ka varbuut ir cilveeki, kas arii tevii ir viilushies?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fiike
2003-08-14 16:38 (saite)
Cenšos būt tāda lai patiktu sev. Ir īpašības kuras man nepatīk cilvēkos bet ir arī kuras kaitina. Tās kuras kaitina man nav bet reiz bija. Tās kuras nepatīk ir. Ir atšķirība starp tām divām. Ja es pastīšos uz cilvēku un pateikšu ka man viņš riebjas rakstura pēc es nekādā ziņā tāda nebūšu. Pateicoties vilšanai es mainījos šajā ziņā. Toties ir cilvēki kuriem tās īpašības nekaitina bet kaitina citas. Tāpēc visādi var gadīties. Ja saprati ko domāju.
Par vilšanos manī es tev nevaru atbildēt. Jo tiklīdz tas cilvēks nepasaka ka ir vīlies es to nevaru zināt. Bet kā jau teicu viss var gadīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sanii
2003-08-14 19:19 (saite)
"Cenšos būt tāda lai patiktu sev."

varbūt tur arī slēpjas tā problēma? padomā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fiike
2003-08-14 20:22 (saite)
Tādā gadījumā kas par problēmu?
Es necenšos sev patik tādā mērā līdz kļūstu iedomīga. Nekādā gadījumā. Taču ir tāds teiciens: ja pats mīlēsi sevi tad arī citi mīlēs...apmēram tā. Tāpēc neredzu neko sliktu vai problemātisku tajā ka man svarīgāk ir patikt pašai sev nekā citiem. Censties patikt citiem jau ir pielīšana un spolēšana...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sanii
2003-08-14 20:29 (saite)
nekas nesanāk. es tevi nesaprotu un tu mani.. lai paliek ;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?