Vernera izjūtu arhīvs. ([info]verners) rakstīja,
"Un roku viņi sniedz visiem."

Es personīgi šo faktu apšaubu. Sievietēm nemēdzu dot roku, tikai dažkārt pieklājības pēc, ja viņa pirmā ir pasteigusies, un tad arī man nepatīk tāda sveicināšanās ar sievietēm, tāda pieskāršanās vien i. Bet man ir ierasts dot spēcīgu un stingru rokas spiedienu un vēl patīkamāk ir pretī tādu pašu saņemt. Uzreiz var just, ka stingrs un pārliecināts, uzticams vīrietis.No rokas spiediena rodas priekštats par cilvēku, vai tas ir tāds "mīkstais" kurš tevi necienot pasniedz vieglju, jēlu roku kuru nav patīkami vispār saņemt, vai tas ir stingrs, tiešss un spēcīgs, rokasspiediens, līdzīgs ar līdzīgu.
Apkamšanās- to praktiski mēdz piekopt ļoti tuvi cilvēki jo pats žests ir ļoti familārs. Es personīgi apkampjos atvadoties un pa ilgāku laiku pirmo reizi satiekot tēvu. Kā ierasts viņš mājās ierodas tikai kā atvaļinājumā pāris reizes gadā un tāpēc tiekoties un atvadoties lidostā mēs- ģimenes vīrieši, mēdzam apkapties un tikai tad.
Protams ir citi cilvēki kuri mēdz to piekopt biežāk. Bija viens liekulīgs glaimotājs, bet tas aizgāja. Un atzīstu, ka dažkārt atrodoties stiprā grādu reibumā un ja kāds iesāk tad arī tā familārak atvadāmies, atkapjoties. Bet tas ir pārspīlēts un pārāk familārs žests. Netīk nevietā to lietot.

Vīriešu draudzība un biedriskums ir daudz stingrāka un savādāka nekā starp sievietēm. Lai gan, es varu arī kļūdīties. Bet toties, ja tevi nodod. Tad tas ir uz pilnu komplektu uz atlikušo dzīvi būsim uz nažiem un piedošanu tik viegli un ātri nesaņemt vairs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?