Kuets Kotkins ([info]felipe) rakstīja,
@ 2019-03-20 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:M.O.O.N. - 'Hydrogen'

3. diena
3. diena jaunajā darbā. Un 5. jaunajā valstī. Pagaidām viss notiek ļoti raiti un nekādas praktiskas dabas problēmas nav radušās. Visur esmu piereģistrējies, visu nepieciešamo nokārtojis un viss darbojas. Aizdomīgi.
Arī darbs rādās pietiekami interesants un izaicinošs. Vienīgi šorīt izmetu maisu ar visādiem plastmasas iepakojumiem no ievākšanās procesa un tikai pēc tam piefiksēju, ka to vajadzēja iepakot vēl vienā speciālas krāsas maisā, kas identificē saturu. Respektīvi, ideja ir, ka it kā visu met vienā konteinerā, bet dažādas krāsas maisos, tādējādi šķirojot atkritumus, kas šeit ir gandrīz tik pat būtisks vaļas prieks kā skriešana. Bet nu fuck it. Gaidīju, kad mājas FB grupā parādīsies kāds nikns posts par to, ka kāds krāns nepareizi izmetis atkritumus, bet pagaidām viss mierīgi.
Otra problēma, ir ka nevaru atrast čības. Vienā veikalā bija, bet par 240 kr. (24 eur), kas pagaidām, man vēl pie šejienes cenām nepieradušam, šķiet drusku neadekvāti. Kas attiecas uz cenām, tad tās, rupji vispārinot, ir kādas 2 reizes augstākas kā Latvijā. Čības par 12 eur būtu ok.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?