Kuets Kotkins ([info]felipe) rakstīja,
@ 2015-04-09 21:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmā doma pēc šodien gaismā izceltajām Iesalnieka pērlēm, ir, ka konvencionālā politiskā karjera viņam būtu jābeidz. Tiešām neesmu drošs, ka ir labi, ka Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs ir atklāts fašists. Tomēr atkāpjoties no pirmajām emocijām, ir diezgan skaidrs, ka pietiekami liela sabiedrības daļas uzskati ir ļoti līdzīgi un vismaz tik pat agresīvi. Tādējādi, ja notiktu neticamais un, piemēram, MK vai Saeima rosinātu Iesalnieka atstādināšanu no amata saistībā ar šiem uzskatiem, tā nebūtu pārāk laba rīcība. Šādai iniciatīvai vajadzētu nākt tieši no sabiedrības, kura izrādītu sašutumu par šādiem uzskatiem. Tas būtu pierādījums tam, ka iespējams tuvojamies Rietumiem un to izpratnei par demokrātiju, toleranci, iecietību un līdzīgām vērtībām.

Interesanti, vai šis gadījums uzņems kādus apgriezienus un izpelnīsies kādus oficiālus komentārus un rezonansi tālāk par twitera neīstās dzīves robežām. Principā prasītos kādi oficiāli TM komentāri un kāds sižetiņš Panorāmā ar pašu varoni. Lai arī tie Iesalnieka prāt ir seni ieraksti, atļaušos apgalvot, ka 5-7 gadi nav nemaz tik sen; cilvēks 25 gadu vecumā parasti ir nostiprinājis diezgan skaidru vērtību ietvaru, lai arī tas, protams, var mainīties; šī brīža Iesalnieka izteikumi neliecina, ka viņš savus uzskatus varētu būt mainījis.

Vēl interesanti, vai viņam ir pieeja valsts noslēpumam un ja ir, vai SAB šādus izteikumus uzskata par savienojamiem ar šo pieeju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?