16 Novembris 2008 @ 11:04
 
Man bija aizdomas, bet nu zinu to pavisam droši, ka badā nomiršu ne jau tāpēc, ka neko neprastu, bet tāpēc, ka neprotu sevi pārdot. Ir pēdējais brīdis darīt kaut ko lietas labā, tāpēc, uzmanību, vienreizējs piedāvājums! Svētku atlaides... bla-bla-bla.... bla-bla-bla... Apskatiet šo piedāvājumu: http://www.reproprint.lv/?id=7 Ja jums kaut ko no tā vajag, tad es jums to izdarīšu par 50% lētāk. Izņemot, protams, sarkano acu noņemšanas efeku.
 
 
( Post a new comment )
[info]kangaroo on 16. Novembris 2008 - 11:26
Par to naudu prasa?! Tāds lētums no tā visa dveš. Vienīgais jēdzīgais piedāvājums ir ar to puķi, kura paliek krāsaina. Viss pārējais ir pamatskolas skolnieka zināšanu līmenī- uzliec filtru, kaut ko piegriez un viss. Tās bēbja "dabīgi zilās" acis vispār ir kronis. Un viņi vēl pamanās to saukt par efektu!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]le_minga on 16. Novembris 2008 - 11:31
Riktiigi "nopietns" kantoris ;D
rekur punkts niz noteikumiem:

"Es saprotu un piekrītu, ka Repro Print neveiks nekādus labojumus manam attēlam."

uttt...
http://www.reproprint.lv/?id=8

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]fedrs on 16. Novembris 2008 - 11:35
Nu, visa tā "mobilā izklaide" arī totāls idiotisms, taču bizness šiem plaukst uz zeļ, parādās arvien jauni un jauni kantori. Acīmredzot, jo sliktāk domāsi par potenciālajiem klientiem, jo labāk tev klāsies.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]kangaroo on 16. Novembris 2008 - 11:43
Mobilai izklaidei vajag vēl mazākus kapitāliegldījumus kā šādiem "dizaina" kantoriem, jo viss tas pasākums ir 100% virtuāls- biroju nevajag, kompi nevajag, tirgo gaisu un saņem piķi. Reāli tās visas melodijas un bildītes pieder tikai 2- 3 kantoriem, bet pārējie visi ir starpnieki.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]petrovichs on 16. Novembris 2008 - 12:16
Ja paskatāmies uz vietējiem internetveikaliem, tad tur, protams, darba ir vairāk, bet gandrīz visiem sortiments pilnībā atkārto dažu vairumtirgotāju noliktavas stāvokli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 16. Novembris 2008 - 12:20
Un tad vēl izrādās, ka daudzo interneta veikalu vietā patiesībā ir tikai daži. Vienam paziņam tā gadījās, ka pēkšņi pamanīja vairākas interneta bodes, ar kurām nav nekādas sadarbības, tirgojam to, kam viņi it kā būtu oficiālie importētāji. Sabijušies no negaidītas konkurences, sākuši pētīt un izrādījies, ka aiz tā visa stāv viens vienīgs mazumtirgotājs, kurš preci, protams, ņem no viņiem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]kangaroo on 16. Novembris 2008 - 17:06
Man reiz internetveikalā pirkto preci atveda ar Elkor garantijas talonu. Viņi Elkorā iepērkas ar savu atlaidi un tirgo tālāk.

Bet pamatā, protams, viņi visi vienkārši tirgo vienu un to pašu no GNT, Elko u.c. noliktavām. Cenas atšķirība rodas tajā brīdī, kad sāk domāt par savu apetīti. Cits uzmet 20% pa virsu, cits tikai 7%.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]le_minga on 16. Novembris 2008 - 11:28
eu - bet tas tai lapaa tieshaam ir domaats NOPIETNI?
vaaks :D hihihiiiii :D
-
ok - ja man kaadu bildi vajadzees sagriezt divaas daljaas, vai ja sagribeesiesd mozaiikas efektu - grieziishos pie tevis ;D
(Atbildēt) (Link)
[info]petrovichs on 16. Novembris 2008 - 12:19
Sevi (nu labi, savus pakalpojumus) pārdot daudzi neprot. Iestājas kaut kāds latviskais "ak ko nu es, es jau neko", kas beigās arī traucē normālu, godīgu cenu par savu labu darbu paprasīt. Varbūt izeja ir līdzīgi kā sportistiem un dažu kategoriju māksliniekiem - ieviest savu aģentu, kas mēģina Tavu pakalpojumu nopārdot? Savulaik kaut ko līdzīgu jau ieteicu [info]krii, bet laikam ideja neiepatikās.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 16. Novembris 2008 - 12:42
Labi! Ja kāds spēj pārdot to, ko es protu darīt par Ls 10 000 mēnesī, tad 85% viņš varēs paturēt sev. ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]shanietis on 16. Novembris 2008 - 13:56
Bet ko tu vēl guli? Cik maksā 1h tava darba, ieskaitot visu pekelēšanos tb paņemt bildi, apstrādāt to un aizsūtīt atpakaļ klientam? +infrastruktūra, hostings, nodoklīši utjp A nu paceļ rokas, kuram te Photoshop ir pirkts, vai vismaz PaintShop X vai Photoline? Dzirdu draudzīgus smieklus. Labi, ir Gimp. Cik no pilsoņiem, kuriem laiku pa laikam gribas kādu savu digitalo bildi uzprišināt ir tas softs + sajēga kā to izdarīt? Ja ir pieprasījums, ir piedāvājums. Ja kāds var lētāk - uz priekšu :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 16. Novembris 2008 - 14:11
Ko tad citu es šobrīd daru?
Ja tev ir nepieciešamība izgriezt no bildes taisnstūrveida apgabalu un to palielināt, nāc pie manis! ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)