19 Janvāris 2017 @ 18:20
 
Līdzīgi kā Tarantino nemitīgi kniksē B klases grāvēju virzienā, tā Šerloka veidotāji izpilda dziļu reveransu pokemoniem. Grūti iedomāties, kurš vēl, bez 90. gadu pirmskolniekiem, varētu sajūsmināties par nemitīgu zibsnīšanu ekrānā, histēriskiem izsaucieniem skaļruņos un, baidos pat izrunāt šo vārdu, varoņu nesakarīgo rosīšanos. Tā nospriedu, pamodies krēslā trešās sērijas pusē, un nolēmu pārvākties gulēt uz gultu. Kurš vairs tagad atceras, vai sākums bija tāds pats, vai arī tā paiet pasaules godība.
 
 
( Post a new comment )
[info]bozena on 19. Janvāris 2017 - 20:34
Dzirdēju, ka visa progresīvā cilvēce čurā karstu no šī seriāla, nolēmu noskatīties, sapratu, ka neesmu progresīva. Es laikam neko vairs nesaprotu no filmām. Man likās, tas ir kaut kas bērniem ar atpalicību.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 19. Janvāris 2017 - 20:38
Sākumā, kad tikko parādījās aizrāva. Droši vien ar to, ka atšķīrās no visa pārējā. Bet nu tas ir galīgais sviests.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]dunduks on 19. Janvāris 2017 - 22:02
Redzējis neesmu, bet esmu lasījis Ļoti Cienījamu Cilvēku atsauksmes, ka pirmās divas sezonas esot bijušas patiešām labas, bet trešajā sezonā sācies pilnīgs sviests. Tā kā, ja Tev nepavelk trešā sezona, tad viss normāli, bet, ja pirmā vai otrā, tad varbūt aizej pie ārsta pārbaudīties vai vecums nav noķēris :-D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]unpy on 19. Janvāris 2017 - 22:23
Interesants fakts, arī šodien skatījos 3. sēriju. Un arī piemigu. Gan jau, ka tāda ir bijusi fimas autoru iecere.
(Atbildēt) (Link)