21 Marts 2012 @ 18:55
 
Rīt nāks ciemos svaigēdāji. Ko iesākt ar gaļu? Vai viņiem paredzētās porcijas izklapēt un pasniegt vienā gabalā, vai samalt un izveidot bumbiņas?
 
 
( Post a new comment )
[info]shelly on 21. Marts 2012 - 19:01
Ja svaigēdāji, tad gaļai jābūt dzīvai un jāskrien ap galdu :))
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 21. Marts 2012 - 19:03
O! Tā ir idejs!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]shelly on 21. Marts 2012 - 19:45
Bet kā tu liksi skriet vienai šķēlei, es nezinu :(
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]le_minga on 21. Marts 2012 - 19:46
nu kā - piesien kaķim pie astes un.... ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]planeeta on 21. Marts 2012 - 19:10
gluži manas domas :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]samarietis0x on 21. Marts 2012 - 19:10
Svaiga gaļa ir tāda kas netiek pakļauta nekādai apstrādei. Vislabāk pakārt gaļas gabalus virs galda uz āķiem. Ciemiņi atnāks, ja būs izsalkuši nokodīs gabalu. Mušas kas lido ap pakārto gaļu ir svaigas gaļas garants!
(Atbildēt) (Link)
[info]siltavieta on 21. Marts 2012 - 22:14
:))
(Atbildēt) (Link)