Recent Entries
Archive
Friends
User Info
koka klucis Konstantīns -
Links
Nekad nekomentēt...
Draugi
Draugu draugi
Niigrie
Piezīmes
Fotogrāfi
Mūzika
Info
Novembris 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Previous
|
Mem
|
Next
fedrs
21 Marts 2012 @ 18:55
Rīt nāks ciemos svaigēdāji. Ko iesākt ar gaļu? Vai viņiem paredzētās porcijas izklapēt un pasniegt vienā gabalā, vai samalt un izveidot bumbiņas?
8 raksta
|
ir doma
(
Post a new comment
)
str
on 21. Marts 2012 - 19:01
nu var jau
http://ramkicooks.blogspot.com/2010/1
0/10-raw-meat-recipes-from-across-world.h
tml
(
Atbildēt
) (
Link
)
shelly
on 21. Marts 2012 - 19:01
Ja svaigēdāji, tad gaļai jābūt dzīvai un jāskrien ap galdu :))
(
Atbildēt
) (
Diskusija
) (
Link
)
fedrs
on 21. Marts 2012 - 19:03
O! Tā ir idejs!
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Diskusija
) (
Link
)
shelly
on 21. Marts 2012 - 19:45
Bet kā tu liksi skriet vienai šķēlei, es nezinu :(
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Diskusija
) (
Link
)
le_minga
on 21. Marts 2012 - 19:46
nu kā - piesien kaķim pie astes un.... ;)
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Link
)
planeeta
on 21. Marts 2012 - 19:10
gluži manas domas :)
(
Atbildēt
) (
Iepriekšējais
) (
Link
)
samarietis0x
on 21. Marts 2012 - 19:10
Svaiga gaļa ir tāda kas netiek pakļauta nekādai apstrādei. Vislabāk pakārt gaļas gabalus virs galda uz āķiem. Ciemiņi atnāks, ja būs izsalkuši nokodīs gabalu. Mušas kas lido ap pakārto gaļu ir svaigas gaļas garants!
(
Atbildēt
) (
Link
)
siltavieta
on 21. Marts 2012 - 22:14
:))
(
Atbildēt
) (
Link
)