: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 4., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:37
bet, runājot par durstīgiem zaļumiem, man ir jāizveic īstena ķecerība - jāizrok mammas smiltsērkšķi, 2 gab. viņa to nezin. jāizrok, jo viņi ir vienīgajā vietā, kur varētu būt kāds brīvs zāles pleķītis, bet nav, jo tur ir iestādīti tie nelaimīgie smiltsērkšķi. katru gadu es klausos, cik tie veselīgi, bet praktiski nevienam, izņemot mammu, viņi negaršo, un viņa ir savārījusi sev tās cukursaldās burkas gadiem uz priekšu. so, es domāju viņai uzdāvināt jaunus stādus, lai iestāda pie sevis, bet šos sūtīt "pelnītā atpūtā".

reiz bija liela vētra un vienu no tiem krūmiem taču praktiski ar saknēm izrāva ārā, bet neviens, izņemot mani, nesaskatīja notikušajā likteņa pirkstu un ieraka atpakaļ, piesienot vēl pie baļķa, lai točna turās. 

nez, cik daudz laika viņiem vajag, lai izaugtu?

(10 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]goldie
Date:4. Maijs 2023 - 21:51
(Link)
no viena grāvja otrā - no šmotkām uzreiz pārmesties uz koku slepkavībām... paldies, tagad visu nakti raudāšu par smiltsērkšķi.
ps. viņi aug ļoti ātri un vairojas kā peles. bet pirmo ražu dod tikai pēc kādiem 4 gadiem. ir jābūt puikam un meitenai blakus. puika neko nedos - meitene gan.
From:[info]polija
Date:4. Maijs 2023 - 22:19
(Link)
a ko tu darīsi ar to zāles pleķīti?
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:4. Maijs 2023 - 22:19
(Link)
Oooo, šo es noteikti atbalstu :D
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:5. Maijs 2023 - 15:11
(Link)
A nevar mammai šitos atdot, lai stāda pie sevis?
Vispār viņi vairojas ar atvasēm, ja mammai ir kur likt no šiem pašiem var dabūt stādus kaudzēm, tikai ražot sāks pēc gadiem pieciem sešiem. Ja pārstādītu vecos, raža būtu jau nākamgad.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Maijs 2023 - 10:20
(Link)
viņi diezgan palieli ir, tā man saka, bet es nezinu, cik lieli skaitās pārāk lieli priekš pārstādīšanas? jo tāda bija mana pirmā doma.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:6. Maijs 2023 - 10:53
(Link)
Kamēr ir transportējami tikmēr var pārstādīt, galvenais pārstādot saglabāt debespušu orientāciju
From:[info]hessin
Date:6. Maijs 2023 - 12:06
(Link)
aha, galu galā Autoostas ozolu pārvietoja 😃. Nezinu gan kā tam pagāja vasara un kā iet tagad. https://www.tvnet.lv/7519798/parstaditais-rigas-autoostas-sarkanais-ozols-raisa-lapas
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:6. Maijs 2023 - 12:43
(Link)
Es saprotu, ka pasaulē tas nav nekas unikāls, veidojot ainavu pārstādīt jau izaugušus kokus. Kaut kad bija filma par britu ainavu arhitektiem un piļu ainavām. Dārgi gan esot, bet ne neiespējami.
From:[info]hessin
Date:6. Maijs 2023 - 18:11
(Link)
Jap, es arī par to, ka vajag izskatīt iespēju tos pārstādīt, nevis gaidīt kad izaugs jauni. Kaut vai ar tiem pašiem Labie koki paprasīt izmaksas un/vai konsultāciju.
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Maijs 2023 - 12:09
(Link)
opā! tas būtu fantastiski. TIK liels nav, kā ozols, tātad :D

> Go to Top
Sviesta Ciba