: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 22., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:44
ak vai, tā bija nacionālā apvienība, kas gribēja ģimenes jēdzienu nostiprināt satversmē.
nu labi, man jau tāpat bija skaidrs, ka jābalso par progresīvajiem.


(14 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 10:50
(Link)
tie progresīvie nebija tie kas grib ``mierināt satiksmi`` un līdz ar to sacūko rīgas ielas?
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2022 - 10:53
(Link)
vismaz viņi nesalems visādas izkropļoti saprastas nacionālās vērtības. un kas to lai zina, varbūt tagad visi ir pret, bet vēlāk atklāsies, ka tas bija labs lēmums par tiem veloceliņiem.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 10:59
(Link)
Nu alu nacionālismu viņi nebīdīs, tas taisnība. Bet pat tiem jocīgajiem eksperimentiem ar ielām - nu nez, ja mums ir pilsēta kurā ir problēmas ar sastrēgumiem un piebraukšanu tad sašaurināt ielas nav risinājums. Pilsētai jābūt pēc iespējas ērtai.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:22. Septembris 2022 - 11:11
(Link)
Jā, pilsētai jābūt pēc iespējas ērtai! Prioritārā secībā: (1) kājāmgājējiem (2) velo un citiem mazajiem riteņiem (3) sabiedriskajam transportam), (4) automašīnām.

p.s. man ir mašīna, es ar viņu arī braucu, un lielākoties man stabiņi ir netraucē vai pat šķiet noderīgi. Ir bijusi viena vai divas vietas, kur ir wtf sajūta, bet tur drīzāk trūka zīmes ka viena josla pazūd, nevis stabiņu vaina. Un stabiņus vajadzētu mazāk, ja vadītāji ievērotu zīmes.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 11:14
(Link)
Racionāli izkārtotas zīmes un luksofori ir svarīgi bet tas viss jāorganizē tā lai pēc iespējas nebremzētu transporta plūsmu un protas tā neapdraudētu gājējus - tāpēc labi ir vairāklīmeņu krustojumi ar gājēju tuneļiem, pazemes auto novietnes - lai tie nestāv pa ielu malām un netraucē utt. Ar velosipēdiem Rīgā brauc salīdzino;si maz un sezonāli, tā ir atšķirība no Skandināvijas un teiksim Nīderlandes kur var braukt visu gadu, jo ziemas praktiski nav.
From:[info]hessin
Date:22. Septembris 2022 - 12:02
(Link)
sorry, varbūt ne gājēju tuneļi, bet auto tuneļi. Tie, protams, dārgāki, bet ir pilsētas, kur tādi ir. Es nerakstīšu penteri par to, kāpēc ne gājēju tuneļi, vajadzētu to pašam saprast, paskatoties uz tiem tuneļiem, kas jau ir Rīgā, arī nesen izbūvētais pie Salu tilta.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 12:18
(Link)
Var arī auto tuneļus jā. Ja gājēju tuneļi tad viņiem jābūt labi aprīkotiem ar novērošanu un apsargātiem.
From:[info]hessin
Date:22. Septembris 2022 - 13:42
(Link)
nepiečurāti tuneļi ar strādājošiem liftiem ir vēlmju domāšana. Nu pagaidīs auto pie luksofora, nevis spiedīs gājējus pie katra gaidīt 60+ sekundes. Ja grib cauri pilsētai nesties, tam ir apkārtceļi, lai gan atkal ne Rīgai ideāli, bet gājējiem jābūt pirmajā vietā. P.S. braucu ar auto
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 18:46
(Link)
Nu kāpēc vēlmju domāšana? Videonovērošana (Cik es zinu tas ir likumīgi ja ir izvietota informācija ka novērošana notiek) un viss - jebkurš čurātājs tiek pie administratīvās atbildības, sodus arī var uzlikt adekvātus -1000+ EUR.Ar liftu bojāšanu tas pats. Citādi tas izklausās pēc knapināšanās stila domāšanas( atteiksimies, ierobežosim utt), kura diemžēl šo te APP/ progresīvo stila partijās dažreiz ir klātesoša - kas liek stipri pārdomāt balsošanu par viņiem lai arī vietām viņiem ir taisnība
[User Picture]
From:[info]smille
Date:23. Septembris 2022 - 15:31
(Link)
Skandināvijā jau nu ziema ir gan, problēma ir infrastruktūrā. Es esmu dzimusi un augusi Rīgā un man vēl aizvien ir bail braukt ar velosipēdu. (un otrs čakars - kur viņu atstāt/pieslēgt)
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:22. Septembris 2022 - 12:53
(Link)
šīs ir saeimas, nevis pašvaldību vēlēšanas. lai arī tā pati partija, šoreiz fokuss un izvērtējums ir jāliek uz citiem jautājumiem, ne rīgas ielu stabiņiem
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 13:07
(Link)
Vēl man šķiet ka šitie progresīvie cieš no tā saucamās zaļdomāšanas kas bieži ir neadekvāta.
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:22. Septembris 2022 - 14:29
(Link)
+1 par progresīvajiem!
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:22. Septembris 2022 - 18:48
(Link)
Nav tik viennozīmīgi kā jau teicu viņiem piemīt pieticības/ knapināšanās stila domāšana - atteiksimies/ ierobežosim/ izdarīsim mazāk ērti utt. Tas ir kaitīgi. Lai arī teiksim par t.s. tradicionālajām vērtībām viņiem var piekrist.

> Go to Top
Sviesta Ciba