: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 28., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:49

(61 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ripp
Date:28. Oktobris 2020 - 16:52
(Link)
Jā. Tā medz darīt. Bet šobrīd arī ar redzes problēmām dzemdē vagināli. Dod epidurālo bezmaksas, veic iegriezumu un pielieto vakuumu lai sievietei nebūtu jāspiež.
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:28. Oktobris 2020 - 18:31
(Link)
Cik tad sliktai tai redzei jābūt? Es ar savējo (-5,5 un -6,5) pati piedzemdēju, nekādas atsāpināšanas, iegriešanas un vakuumi nebija.
Vienīgi brilles dušā un vannā līdzi neņēmu, visa dzīve tādā miglā, tāpēc acis lielākoties vispār turēju ciet, izgāju uz izjūtām.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:28. Oktobris 2020 - 18:35
(Link)
tas nav gluži par sliktu redzi. parasti sieviete grūtniecības laikā aiziet pie acu ārsta un tas izvērtē, cik liels risks redzei ir dzemdības. tur drīzāk ir par tīklenes atslāņošanās risku.
From:[info]polija
Date:29. Oktobris 2020 - 06:57
(Link)
nu paaag - gribi pateikt, ka vakuums (kas cik saprotu skaitās tomēr salīdzinoši traumējoša lieta bebim, tiek tā apzināti "pielietots", lai nebūtu jāspiež? Es kaut kā esmu dzirdējusi, ka to pielietojot tikai, kad nu nezinu - tiešām nevar paspiests vai sazinkastur vēl par problēmām, ķip lai jau brīdī, kad dzemdības notiek, nebūtu jātaisa akūts ķeizars. Bet nu ne jau plānveida ķeizara vietā..
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:29. Oktobris 2020 - 08:42
(Link)
Es pateicu precīzi to, ko gribēju. Neesmu meklējusi pētījumus par to, kam ir mazāk riski. Bet fakts paliek fakts, tā dara. Esmu bijusi klāt brīdī, kad tā dara.

> Go to Top
Sviesta Ciba