: who's that girl? - : adaptācijas

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 9., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:56 - : adaptācijas
bērns šorīt pats skrēja uz dārziņu. izkāpām no mašīnas, vairs negribēja tikt nests, tipināja uz vārtiem, pa vārtiem iekšā un tipināja tālāk, noskatīdamies uz pārējiem saviem kolēģiem, kas vairāk un mazāk gribīgi devās uz saviem darbiņiem. pats uzkāpa pa kāpnēm un gāja iekšā pa durvīm, gāja cauri priekšnamam un uz savu skapīti un vēsā mierā ļāvās, lai auklīte viņu pārģērbj "istabas drēbēs", kamēr mēs runājāmies par šo un to saistītu. tad, pēc pieprasījuma: "mammai buču dosi?" es tiku apveltīta ar buču un pēc auklītes uzmundrinājuma viņš aiztipināja iekšā grupiņā.
lūk, tad man palika mazmazdrusciņ bēdīgi - no need no mama anymore, šņuk!
protams, pretējais variants būtu krietni sliktāks, tā ka šī nav žēlošanās, fyi.

kaķis mēnesi notupējis augšstāvā un nemaz netaisās kāpt lejā! mans pacietības mērs bija pilns, ņēmu un nonesu viņu lejā, mazliet pretojās, bet ļāvās. tas bija vakar. šodien cerēju, ka pats nonāks lejā, tak nē - sēž kāpņu augšgalā un ņaud, pats nezin, ko grib - piedāvā viņam i paēst, i uz balkona iziet, ir bekot aiziet, tak nē. ņauuuuu! nu ko, ņēmu kaķi padusē, nesu lejā, tagad guļ man blakus - dīvānā (piekukuļoju ar ēdiena bļodiņu). izskatās, ka turpmāk būs jāturpina tāpat. 
iepriekš es liku bļodu uz trepēm, lai ar viltu dabūtu viņu vismaz drusciņ zemāk nokāpt. tak  viņš tādai manipulēšanai neļāvās, sēdēja savā bļaušanai iecienītajā vietā - kāpņu augšgalā un bļāva: "dod ēst!" bet to vienu pakāpienu pa trepēm līdz bļodiņai pievārēt nebija gatavs.
we are just servants.

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:9. Oktobris 2020 - 16:47
(Link)
varbūt kaķim kāds spoks uz kāpnēm neļaun.
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Oktobris 2020 - 21:40
(Link)
nav izslēgts. mums te viens čivauva ciemos nāk. tas redz ļauno garu priekšnama grīdlīstē, kurai nevar pārkāpt pāri - trīc un raud, jānes šis pāri. ar trim ķepām citreiz pārkāpj pāri, bet ar ceturto atrodas aiz grīdlīstes un pāri nekāpj. jānes istabā. labi, ka čivauva.
From:[info]hessin
Date:9. Oktobris 2020 - 18:12
(Link)
tas kaķis iepriekš dzīvē ir redzējis kāpnes?
From:[info]polija
Date:9. Oktobris 2020 - 19:57
(Link)
jā - man ar tāds jautājums. Varbūt viņš vnk NEMĀK nokāpt.
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Oktobris 2020 - 21:41
(Link)
haha :D ir redzējis un zina, kā ar tām rīkoties, iepriekšējā dzīvesvietā gluži labi kā zilonis skrēja lejā un augšā, un pievārēja arī bērnu vārtiņus, pārlecot tiem pāri, a te - ni un ni.
From:[info]polija
Date:9. Oktobris 2020 - 20:04

(Link)
nu redz kā - ir tomēr bērni, kam "sanāk dārziņš". Un prieks, ka tā. Galu galā ir taču patīkamāk strādāt un/vai darīt savas lietas zinot, ka bērns ir tur, kur viņam arī patīk un, kur viņš jūtas labi, nevis vnk "paciešas neraudot, kamēr mamma atnāks pakaļ".. :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Oktobris 2020 - 21:42
(Link)
žēl, ka visiem nav tā, bet E nudien dārziņš, izrādās, ir tieši tas, kas vajadzīgs :)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:9. Oktobris 2020 - 22:17
(Link)
Kolosāli! Bet ir normāli, ka jūties dīvaini. Tas ir cilvēcīgi.

> Go to Top
Sviesta Ciba