: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 30., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:20
izrādās, huawei vairs neatbalsta google play, līdz ar to esmu baigi forši aplauzusi sevi. tā ir, kad neveic izpētes darbu, bļin.

(17 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:30. Septembris 2020 - 10:00
(Link)
Hujavej. It's in the name. :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Septembris 2020 - 13:33
(Link)
kuš! :D
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:30. Septembris 2020 - 10:08
(Link)
nopirku sev p40, tas pats.
Var uzlikt F-droid aplikāciju (https://f-droid.org/ - novelc APK un uzinstalē), caur to var uzlikt Aurora Store, kas ļauj no gūgleplay vilkt aplikācijas. Tiesa, ja velkamā aplikācija izmanto kādu no gūgles servisiem (autentifikāciju, kartes, uc), tad tās var nedarboties. Bet tās, kas neizmanto (man bankas aplikācija, kindle, etc) darbojas normāli
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Septembris 2020 - 13:36
(Link)
es paskatījos video par uptodown aplikāciju, bet nekas man nesanāca, bet es nebiju gatava padoties, domāju, labi, pačakarēšos, kaut ko sadomāšu, cilvēki tak lieto (tos) (telefonus)! bet tad, kad man neaizgāja smart id, tas bija pēdējais piliens. sūtīšu atpakaļ. došu iespēju huawei 2.0, jeb xiaomi :D šoreiz gan papētot atsauksmes.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:30. Septembris 2020 - 13:38
(Link)
Ak, jā, šmārtid nedarbojas ar hujoviju - viņi nosaka vai rūtots (hakots) telefōns pēc tā, vai tev ir gūgļappi vai nav. Idiotisms, par ko gribēju viņiem aizrakstīt jau sen. Paldies, ka atgādināji
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:30. Septembris 2020 - 13:40
(Link)
xiaomi man bija iepriekšējais. Ļoti labs price/performance, tikai baterija pa 5 gadiem nonīka, ekrāns saplīsa + atnāca ar advēru (reklāmām), bet es ņēmu neoficiālo pa taisno no ķīnas (tad pie mums tādu nemaz nebija). No vietējiem dīleriem ņemot varbūt ir ok, savādāk man nācās hakot jau no paša sākuma, lai tiktu no reklāmām vaļā :D
Stc, kad pirku telefōnu, man telijā tieši pateica, ka gūgles nav un neplānojas. Sak, rēķinies ar to
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Septembris 2020 - 15:34
(Link)
opā, tagad man apliecināja, ka google tur darbojas, tā ka lieku lielas cerības. man 5 gadus neviens telefons nav turējies, i think, arī esošajam samsungam labi ja 2+, bet ir tik lēns, tik lēns, viss ir lēns, uz zvanu nevaru uzreiz atbildēt, kamera uzreiz neveras vaļā, brīnums, ka internets salīdzinoši labi strādā, bet telefonā viss veras vaļā ļoti lēni. nez vai es sagaidīšu jauno telefonu, neizšķaidot šo pret sienu (vienmēr esmu gribējusi tā izdarīt, bet žēl).
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:30. Septembris 2020 - 15:36
(Link)
"nav un nebūs" bija par hujoviju. Xin Pings darbojās out of the box.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Oktobris 2020 - 08:15
(Link)
ach zo, nu, vot tagad hujovijs. galnais, man taču agrāk bija! kā es dzīvoju? telefonu pasaulē tas laikam ir miļōns gadu atpakaļ sena pagātne.

par seno pagātni runājot - Xin Ping (fl. 190s–204), courtesy name Zhongzhi, was a Chinese official who served under the warlords Han Fu, Yuan Shao and Yuan Tan during the late Eastern Han dynasty..? :D
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:1. Oktobris 2020 - 09:25
(Link)
Jā, jā, izglītojies par vienu no senākajām civilizācijām :P

Šmārtidioti pēc generic sūdzības par GApps neesamību uz telefōniem, atsūtīja šito:
Information regarding Huawei devices: https://www.smart-id.com/help/faq/general/can-i-use-smart-id-app-on-huawei-phones/

Nemaz neminēju, ka man hujovijs, bet laikam neesmu pirmais :)

sijajōmi paņēmu toreiz, jo meklēju kautko, kam būtu daudz maz ok kamera un baterija. Principā, vilka 7-10 dienas, bildes tam laikam arī bija tīri ok. Specenes pat biš labākas nekā 1kusd samsungam ar 150usd cenu. hujaviju tagad paņēmu arī tīri dēļ kameras un baterijas (salīdzināms ar OnePlus, tikai atkal 3x lētāk). Applikācijas ir tikai bōnuss.
Kā jau teicu, ar Fdroid+Aurora store generic applikācijas darbojas, tās, kuras nav sapistas ar piesaisti GApps (hello šmārtīd) - vietējā banka, kindle, mapsme, šrotifajs, untappd, firefox, whatsapp, telegram, onedrive
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Oktobris 2020 - 09:43
(Link)
nu redz, es tak saku, ka cilvēki dzīvo arī ar huawei, bet viss jau atkarīgs no nepieciešamībām un hakerprasmēm. ain't nobody got time (and patience) for that!

var jau aprīkoties ar kodu karti, tad var iztikt bez smart id.

varūt kādreiz, kad man atkal brīvā laika būs vairāk kā sajēgas, ko ar to darīt :D
[User Picture]
From:[info]lavametender
Date:30. Septembris 2020 - 10:16
(Link)
vismaz tagad tavus epastus lasa tikai ķīnā
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:30. Septembris 2020 - 11:19
(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Septembris 2020 - 13:38
(Link)
tā es sapratu, doma jau laba, bet es neesmu gatava tagad visu darīt citādi, un nezinu arī, kā tikt internetbankā. varbūt ar bankas palīdzību tikai, bet tikpat labi es varu aizsūtīt telefonu atpakaļ un apmainīt pret citu.

argh, ķēpa.
From:[info]polija
Date:30. Septembris 2020 - 18:42
(Link)
es par šo jauko ierobežojumu uzzināju no kkādas interneta aptaujas, kur bija visādi uzvedinoši jautājumi par tēmu "nav jau tik traki" :D Katrā ziņā sapratu, ka man pietika ar microsoft phone kuram nebija, nebija neviena appa, līdz atbalsts vispār izbeidzās, lai vēl uz kādu tādu parakstītos.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Oktobris 2020 - 08:17
(Link)
:D

tādu te;lefonu varbūt var pirkt, ja tu dzīvo, nu, nezinu, ķīnā, vai arī, ja māki pats sev uztaisīt katru vajadzīgo appu.
From:[info]polija
Date:1. Oktobris 2020 - 15:50
(Link)
apmēram, jā :D

> Go to Top
Sviesta Ciba