: who's that girl? - : bērnudārzs, diena ceturtā

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 15., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:56 - : bērnudārzs, diena ceturtā

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bumsiic
Date:15. Septembris 2020 - 12:12
(Link)
Kolosāli...mēģini tu pieskaņoties dārzam un īpaši neatgādināt. Nu, ja drīkstu ieteikt.:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Septembris 2020 - 13:17
(Link)
es noteikti neatgādinu un neiesaku, un turu prom no acīm, tak viņš man ir ļoti acīgs :) bet ja reiz dārziņā ir nost, tad jau patiešām adaptējas. my baby!!! atvainojos. *esmu lepns*
From:[info]polija
Date:15. Septembris 2020 - 15:00
(Link)
nu re! :) Prieks lasīt, ka iet ok.
citādi man sāka šķist, ka es tiešām esmu galīgi slikta māte, jo tak labām mātēm noteikti bērni sēž ieķērušies brunčos līdz skolai un lej gaužas asaras bd no rīta līdz vakaram :D vismaz apkārt palasot, kas notiek.. :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Septembris 2020 - 22:06
(Link)
tāks. a moš mēs divas sliktas? :D es uztraucos, jo daudzi teica, ka viņš vēl pārāk mazs, bet tak ir silītes grupiņa ne velti izveidota, ne? tajā pašā laikā, es esmu ļoti atviegloti un priecīgi mierīga, ka adaptācija notiek. pat ja vakaros viņš ir tik noguris, ka kļūst tāds kā agresīvi aktīvs.
From:[info]polija
Date:16. Septembris 2020 - 10:05
(Link)
imho šajā vecumā ir pat vieglāk, jo nu nedomā vēl tādās kategorijās "ka ir cita izvēle". Kamēr 3gadnieks jau vairāk saprot, tai skaitā to, ka to, ko nevar panākt ar mazu raudāšanu, var panākt ar lielu skandālu :D
Ja 1,5 raud tiešām, kad tā bēda IR, tad manos novērojumos no 2,5 uz augšu jau parādās situācijas, kad citu reizi tā asara tiek spiesta laukā jau speciāli.. Spīts ar ir lielāka.
Mīnuss, ka 1,5 gados to bērnu sabiedrību nevajag vēl tik ļoti, jo tā - viens ar otru tāpat nespēlējas. To sāk vajadzēt no 2,5-3,5 gadi.. Bet, ja ir ko darīt, viss puslīdz ok, tad mierīgi spēlējas arī vieni paši. Un, ja bērns pietiekami sabiedrisks, un mammas sabiedrība tāpat nav pieejama (jo mamma redz nav tāda visa harmoniska un gatava mājās sēdēt līdz bērna 18 gadu vecumam), tad tur atšķirība starp kkādu mājdārziņu/bd jau vairs nav tik liela.
savai vēlāk audzītes teica, ka, ja liels bars bērnu riņķī, tā novēro no malas, ja mazāk, tad arī gāja pie audzītēm, kko stāstīja, rādīja, utt.. Bet nu imho vismaz mūsu gadījumā nav nekāds tur kaitējums bērna attīstībai nodarīts no tā, ka bijusi dārziņos nevis pie aukles vai tamlīdzīgi. Cik liela jums ir grupa?
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Septembris 2020 - 12:09
(Link)
kōvids ieviesis savas korekcijas un mums nedēļā uzņem pa 2 bērniem, un tā kā viens atkrita, tad šobrīd viņi ir četri gab., kas adaptācijai, manuprāt, ir ļoti labi. bet kopā savāksies 13. un pēc jaungada kopā būs 20. 20 mazi knēveļi kopā!
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:16. Septembris 2020 - 15:36
(Link)
Pilna grupa būs ļoti reti
From:[info]polija
Date:16. Septembris 2020 - 21:46
(Link)
vo, vo! Plus ja puiks jau būs pieradis, tad nebūs tik traki.. Kā no nulles iesviest pie 20 citiem. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba