: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 16., 2020


[info]polija10:05
imho šajā vecumā ir pat vieglāk, jo nu nedomā vēl tādās kategorijās "ka ir cita izvēle". Kamēr 3gadnieks jau vairāk saprot, tai skaitā to, ka to, ko nevar panākt ar mazu raudāšanu, var panākt ar lielu skandālu :D
Ja 1,5 raud tiešām, kad tā bēda IR, tad manos novērojumos no 2,5 uz augšu jau parādās situācijas, kad citu reizi tā asara tiek spiesta laukā jau speciāli.. Spīts ar ir lielāka.
Mīnuss, ka 1,5 gados to bērnu sabiedrību nevajag vēl tik ļoti, jo tā - viens ar otru tāpat nespēlējas. To sāk vajadzēt no 2,5-3,5 gadi.. Bet, ja ir ko darīt, viss puslīdz ok, tad mierīgi spēlējas arī vieni paši. Un, ja bērns pietiekami sabiedrisks, un mammas sabiedrība tāpat nav pieejama (jo mamma redz nav tāda visa harmoniska un gatava mājās sēdēt līdz bērna 18 gadu vecumam), tad tur atšķirība starp kkādu mājdārziņu/bd jau vairs nav tik liela.
savai vēlāk audzītes teica, ka, ja liels bars bērnu riņķī, tā novēro no malas, ja mazāk, tad arī gāja pie audzītēm, kko stāstīja, rādīja, utt.. Bet nu imho vismaz mūsu gadījumā nav nekāds tur kaitējums bērna attīstībai nodarīts no tā, ka bijusi dārziņos nevis pie aukles vai tamlīdzīgi. Cik liela jums ir grupa?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba