: who's that girl? - : bērnudārzs (pii (c)), diena pirmā

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 10., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:12 - : bērnudārzs (pii (c)), diena pirmā

(15 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:10. Septembris 2020 - 13:40
(Link)
Galvenais neielaist sevī to sliktās mātes sajūtu. Ja salīdzinās vienmēr kāds būs gudrāks labāks skaistāks, svarīgi lai ir puslīdz ok lielākoties un tad jau augšā lejā var pieciest. Ir lietas, kas mums nesanāk, bet ir lietas, kas sanāk reāli super. Tikai grūti atcerēties, ka īstā dzīve ir kaut kur aiz instagrammu filtriem
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Septembris 2020 - 13:55
(Link)
tā jau ir, kā tu saki. tik man vienīgās bailes sakņojas domā, ka gadījumā, ja ar bērnu viņiem dārziņā par grūtu, tad man pateiks - lai sēž mājās, neņems.

domāju, varbūt nelaist gluži piecas dienas nedēļā. moš trīs dienas nedēļā? vai tā būs mierīgāk viņam? vai arī tas būs lāča pakalpojums? nezinu. skaļi domāju.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:10. Septembris 2020 - 14:06
(Link)
Ja pašvaldības, tad, ja galīgi nav gatavs un ir rindas, var izņemt ārsta zīmi uz pusgadu, ka bērns vēl nav gatavs. Mums šito neirologs teica, precīzi neatceros kā to noformulē

Katrs bērns jau ir citādāks, to tu redzēsi procesā kas jums der. Iespējams tikai retrospektīvā
From:[info]polija
Date:10. Septembris 2020 - 14:21
(Link)
Es vnk domāju nespried pēc vienas dienas vēl ne par ko. Arī par tām dienām nedēļa. Cik h viņš tev tur sanāk, kad ej uz darbu? varbūt ome var izņemt ātrāk? Imho ar tām brīvdienām adaptācijai iegriež, jo nu tad iestājas "kāpēc vienu dienu jāiet, otru - nav jāiet? Labāk varbūt katru dienu bet nu ne gluži 11-12h? Es savu vedu visos bd pēc brokastīm (vai uz broastu beigās, kad visi ir paēduši brokastis) uz/pirms 9iem, tad viņiem nodarbības, ārā iešana, ēšana, gulēšana, tad atkal nodarbības&ēšana, atkal iet ārā. .Nu un tad ari skatījos, kā kuru dienu centos savākt. Ap 17iem jau, ja kkur dodamies jau uzreiz pie ārā iešanas. Vēlākais līdz 17:30-18:00. Jau šobrīd manai kurai patīk bd, ir tā, ka a, ja atnāku pēc 18iem, tadir "kāpēc tu tik ilgi biji"? Un tas ir no 9iem. Tās ir 9h. Ja atstāj katru dienu 11-12h, tur jau skaidrs, ka tas bērns ir izbesījies, jo kkādi aktīvie actioni ir beigušies.. :/ Un jo mazāks, jo vairāk fiziski pietrūkst mammas, jo vēl īsti nespēlējas kopā ar citiem bērniem un tie citi bērni tādā vecumā īsti vēl vajadzīgi nav. Reku, mūsu 4ā diena: http://klab.lv/users/polija/2017/12/14/. Kad abi vecāki pieejami esmu mūsu bd redzējusi, ka atved tētis, aizved mamma vai otrādi, atkarībā no tā, kuram darbs ātrāk/vēlāk sākas/beidzas, lai bērna bd sanāktu pēc iespējas īsāks tas laiks.
Runā ar viņu, pajautā, kāpēc viņš negribēja nekur iet. Labi, vēl baigi neko neatbildēs, bet vari tak pastāstīt, ka visi bērni nezinu uz smilšukasti, laukumiņu vai tml.. :)
Ar ēšanu mūsmājās bija/ir tas pats, ka vislaik viens ēdiens. apliešanās utt. ir rihtīga norma sakumā. Mums ir bijis, ka iziet pa divi rezerves krekli/bikses dienā, ja vēl WC šmuce sanāk, tad maiss ar drēbēm jau.
Knupis gan imho nav ok, kaut vai pati iedomājies no higiēnas viedokļa, viņš tur nomet tīšām/netīšām, kāds cits pienāk paķer, iebāž mutē, tava atkal paņem.. Nu skaidrs, ka viņi tur tai vecumā tāpat visi vienas mantas laiza, bet nu tomēr :D VISU audzītes vnk nevar pagūt izkontrolēt un pamanīt. Bet nu jā - pie jūsu rasklada un esošajām pārmaiņām vēl knupi paņemt nost.. :/
forši, ka pie audzītes nomierinās, sanāk, ka vismaz tik daudz drošības sajūtas tas pieagušais sniedz. Tas JAU ir labi, trakāk, ja der TIKAI mamma..

> Go to Top
Sviesta Ciba