: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 10., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:10
šomēnes esmu apņēmusies vairs netērēt naudu pirkumiem internetā. galu galā, man taču viss nepieciešamais ir. izņemot darba bikses un bēšas augstpapēdenes, bet, es tā padomāju, tās var arī pagaidīt septembri. iepriekšējo reizi es tā apņēmos martā, un tad sākās vispasaules atlaides, un tas bija viens ļoti lielu lomku mēnesis, taču pēc maniem aprēķiniem, augustā nekam tamlīdzīgam nevajadzētu būt. un tagad pirkt kaut kādas vasaras drēbes tāpat vairs nav nekādas jēgas.

(15 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:10. Augusts 2020 - 15:16
(Link)
es uzrāvos uz aboutyou sale, diezgan milzīgas atlaides lietām, ko jau biju noskatījusi. 40 eiro par starpsezonas mēteli un kleitu kaut kā galīgi nav slikti, manuprāt. vai apmēram tāds pats cipars par 3 krūšturiem, tas gan bija citur.
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Augusts 2020 - 16:05
(Link)
nemaz nav slikti!

bet es palieku stingri stāvam uz kājām. for now.
[User Picture]
From:[info]bumsiic
Date:10. Augusts 2020 - 15:43
(Link)
Oj kā es saprotu šīs lomkas...
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:10. Augusts 2020 - 19:39
(Link)
Man kājas slīd uz visām pusēm, nopirku ērtas ādas iešļūcenes ar ko pa māju skraidīt un smuku, bēšu darba žaketi, jo bija ekstra atlaide kā attaisnojums šopaholismam.
Bildes:
https://vagabond.com/nl/ERIN-4532-040-60
https://www.zalando.nl/reiss-blazer-grey-rb021g00f-c11.html
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Augusts 2020 - 20:24
(Link)
man bieži kājas slīd, jo kaut ko gribas, kaut kas iepatīkas, kaut kam atlaide, bet tagad - ni, ni, ni, - man taču viss ir. jātur sevi rokās.

nez vai bērnam pirkt... tas taču neskaitās, vajne? :D
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:10. Augusts 2020 - 21:23
(Link)
Bērniem vispār ir pārāk daudz foršu drēbju un mantu mūsdienās. Man būtu grūti noturēties.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:10. Augusts 2020 - 21:27
(Link)
Jā, man jau arī viss ir, bet ik pa laikam gribas kaut ko jaunu. Un valkāju jau visu, nav vairs nekas, kas 1x uzvilkts un tad stāv skapī gadiem, no tā gan atradinājos un pērku tikai to, kas saskan ar dzīvesstilu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2020 - 09:51
(Link)
lūk, es vēl šad tad nopērku kaut ko tādu, ko uzvelku vienu reizi, vienmēr cerot, ka sanāks uzvilkt vēl, bet nu jau vairāk kaitē latvijas laikapstākļi, nevis tas, ka būtu stilistiski neveiksmīgs pirkums :D
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:11. Augusts 2020 - 10:38
(Link)
Klau, unrelated but Tev bija kāds sakars ar darba aizsardzību, ne? Kā uztaisīt tā, lai rokas drukājot nesvīst? :D Drukāju uz laptopa, bet varu piepirkt klaviatūru :D
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:11. Augusts 2020 - 10:40
(Link)
Es tā stipri vienkāršoju, protams, bet ja tu varētu man parādīt, kurā virzienā jāskatās ergonomikas jautājumos, būtu ļoti pateicīga :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2020 - 11:22
(Link)
ē, nu par svīšanu nezinu :D

bet ja par ergonomikas jautājumiem, tad tiek uzskatīts, ka ilgstoši strādāt pie portatīvā nevar tik droši, kā pie stacionārā, jo tur ir gan galva/pleci ne-pareizā stāvoklī, gan skatīties uz ekrānu sanāk neīstajā leņķī, gan arī plauksta/roka neguļ taisni atbalstīta pret stabilu virsmu. nu un ja sēž nepiemērotā krēslā, tas nekam nelīdz.

var paskatīties materiālus par to, kā ir pareizi (nav stilīgi, bet ir ergonomiski), te: https://www.youtube.com/watch?v=ddxNIvPoO1g

vai tas ir tas, ko meklēji? vai kaut ko citu?

[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:11. Augusts 2020 - 11:26
(Link)
Sort of. Man ir galds un krēsls un ekstra lampa, nav tā, ka strādāju dīvānā, bet datora vietā ir tikai laptops. Divi īstenībā :D kaut kā negribas ieviest vēl stacionāro, jo laptops ir neaizstājams.

So iet pēc klaviatūras, ja :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2020 - 11:32
(Link)
pēc klaviatūras un kaut kādu paliktni portatīvajam. un atbrīvo pietiekami daudz vietas uz galda, lai roku līdz pat elkonim vari uzlikt uz galda (minimālās prasības - vismaz 10 cm no klaviatūras līdz galda malai :) )

next step - ideāli pieguļošs un stabili turošs krēsls, kas atbalsta visās pareizajās vietās (īpaši - jostasvietu).
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:11. Augusts 2020 - 11:34
(Link)
Nu ar galdu taka problēmu nav, 60x200 cm, rokas stabili ir pat pāri elkonim. Par krēslu hvz, it kā jau pieguļ labi (ikejas variants), nav ērtākais, uz kura esmu sēdējusi, bet tbh negribu no savas kabatas maksāt tik, cik uzņēmumi var atļauties tērēt krēsliem :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2020 - 14:30
(Link)
nu, tas ir cits jautājums :) man mājās arī portatīvais, tur es dažas stundiņas dažreiz nedēļā pastrādāju, ir ok. bet tajos laikos, kad sēdēju stundām ilgi.. ērts krēsls un liels galds noteikti nenāca par skādi :)

> Go to Top
Sviesta Ciba