: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 29., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:29
kaut arī vakar man te bija elles māja (ja mazajam sātanam jāliekas gulēt vienā laikā, un viņš rāda visas miegainības pazīmes, ļauj sevi midzināt, bet neaizmieg vēl stundu un 43 minūtes, tad es to saucu par elles māju), tomēr pēdējā laikā iezīmējas tendence - aizvien mazāk pārtraukts nakts miegs. paskat tik, nepagāja ne gads (gads, ffs!), un i to tas gan jau tik periods kaut kāds.

nespēju nedomāt par to, kā gan lai savieno (nebīšos šī vārda - normāli - t.i., nemirstot nost un saglabājot nervus, spējot uzturēt kārtībā gan sevi, gan māju, gan bērnu) darbu ar mazu bērnu.
nē, tiešām, kā? jo priekšnojauta saka, ka es vēl nezinu, kas ir elles māja.

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]au
Date:29. Janvāris 2020 - 10:55
(Link)
ar normālu atbalstu - aukle, vīrs - tas nav nekas traks. es gan neesmu birojā ar full time job, bet esmu pietiekami nodarbināta un noslogota un man ir divi mazi. ir oki.
[User Picture]
From:[info]au
Date:29. Janvāris 2020 - 10:55
(Link)
vīrs iestājas brīžos, kad man ievelkas darbadiena - nomaina aukli vakarā. tas nebija domāts tā, ka viņš neiet uz darbu :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Janvāris 2020 - 16:10
(Link)
nujā, man vēl nav aukles, tā ka es kaut kā aizmirstu, ka kādreiz taču būs :) vīrs tomēr arī nav aukle, jo pašam darbs un viss tāds, jūnou, ir kur augt un atbalstīt savu sievu vēl.
From:[info]polija
Date:29. Janvāris 2020 - 11:01
(Link)
pazeminot prasības pret VISU, dažreiz pasūtot VISU d***t (tai skaitā bērnu - lai galu galā paspēlējas viens pats!) un nestrādājot full-time.
Pie šitāda rasklada es jūku prātā tikai epizodiski, bet vismaz neesmu tvaika ielā, un atliek drusku laiks ar saviem hobijiem - paskriadīt retu reizi pa mežu, izbraukt ar velo (kaut vai uz /no darba), aiziet reizi nedēļā pavingrot vai papeldēt..
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Janvāris 2020 - 16:12
(Link)
mazliet sāku uztraukties, jo tagad dienaskārtībā parādīsies darbs, bet gribu mierināt sevi, ka tomēr tā būs atslēgšanās no mājsaimniecības, which gotta be a good thing, no?

un man acīmredzami jāpiestrādā pie ailes "atlikt laiku saviem hobijiem".
From:[info]iguaana
Date:29. Janvāris 2020 - 16:34
(Link)
iisteniibaa nezinu - kaa savieno, lai viss ir ''normaali''. man ir divgadnieks, divi kjipa puslodzes darbi un ir arii daarzinjsh un viirs, kursh meedz buut gan uz vietas, ka prom. zinu tik to, ka vairaak slimoju un taa. paliidz, ja ieplaano konkreetu briivdienu. sistemaatiski un laiciigi. un nogalee zvans omei.
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Janvāris 2020 - 16:13
(Link)
ko tu dari tādā brīvdienā?
From:[info]iguaana
Date:4. Februāris 2020 - 20:52
(Link)
ouuu. visu, ko ''normālie''. pavazaajos pa veikaliem, branchiem, paluuru uz lupataam, pagulju, palasu zzurnaalus, aizeju uz manikiiru vai masaazzu, satieku draudzenes un vakaraa varbuut kaut kur pat izeju tautu paskatiities, jo naakamaa riita var paguleet(ja ome uz nakti). man ''bishkjinj dziive'' saakaas, kad beidzu barot..:) liidz gadam uz 2 meeneshiem.

> Go to Top
Sviesta Ciba