: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 7., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:54

(18 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Janvāris 2020 - 10:43
(Link)
no manas pavisam nieciigaas pieredzes - ja tagad saaksi dot gardos jogurtinus, tad beerns vairs nemuuzam neeediis normaalu veseliigu paartiku. par piena produktiem kopumaa nezinaasu teikt, jo nezinu, ko veel beerns eed.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:7. Janvāris 2020 - 11:37
(Link)
Nu, es vienmēr atceros Ufo, kam vecāki nedeva konfektes, tāpēc izaudzis liels, viņš krietnu laiku no tām vien pārtika :D
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Janvāris 2020 - 14:36
(Link)
pieredze nieciiga. mans jaunaakais agri dabuuja, kompaanijaa ar vecaako maasu, mums dienas reziimaa bija mazais jogurts katru vakaru. sis aatri pasaaka pa dienu no visiem eedienem atteikties, lai dabuutu to vakara jogurtu, un kops taa laika daarzenus nav eedis. arii tagad (9) vins vislabpraataak paartiktu tikai no jogurtiem, un tamliidziigas paartikas truukuma gadiijumaa speej neeest visu dienu. vins mieriigi speetu neeest vairaak nekaa diennakti, jo nav eedienatkariigs, bet badinaat arii taa kaa neklaajas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Janvāris 2020 - 15:03
(Link)
es pagaidām vēl stingri skatos uz to, lai viņam netiktu dotas visādas figņas, saldie jogurti tai skaitā. meņjū gan nav diez cik daudzveidīgs vēl, pamatā dodu to, ko paši ēdam - dārzeņi, vista, olas dzeltenums, banāni, āboli, bumbieri, auzu pārslas. reiz ēda kartupeļu biezeni ar meža gaļu, aizgāja šņakstēdama :) nu un piena maisījumi. d vitamīnu reliģiozi pilinam. bērns veselīgs un enerģisks. lūk, ieviesu grieķu jogurtu bez piedevām. ko vēl tādu piedāvāt, ne pārāk smalku, ērti gatavojamu, garšīgu?
From:[info]polija
Date:7. Janvāris 2020 - 17:02
(Link)
tvaicēti brokoļi kopā ar tvaicētu zivi (mazajām varavīksnes forelēm - mūsu gadījumā) mums aizgāja uz urrā!!! Nevajadzēja ne garšvielas klāt, neko...
devu tai laikā arī banānus, vārītu bieti pa druskai, galetes (pēc gada vecuma)..

> Go to Top
Sviesta Ciba