: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 17., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:17
nez vai manu dzīvi var saukt par notikumiem bagātu. sarunas notiek pa telefonu, bet cilvēkos izeju, principā, kā pensionāri - pie dakteriem. ar tiem man arī vienīgais dzīvais kontakts. tā, lūk, šodien ginekoloģe, pirms ievadīt man kyleena, jautā: "ef, tu vispār plāno dzemdēt otru?" brīnumainā kārtā, kad pateicu "nē", viņa ar sejas izteiksmi teica drīzāk: "nu es gan tev gribētu ieteikt to otru tomēr dzemdēt, bet tavs lēmums ir tavs lēmums", bet neko neuzspieda. mans minējums - ar tām dzemdībām, kas bija, mēs abas gluži labi nomocījāmies vēl kādiem desmit mūžiem uz priekšu.

pat nezinu, kā lai atdzīvina savu sociālo dzīvi. au regulāri iet uz pasākumiem, bet man tā liekas teju vai militāra operācija, - iziet no mājas ar sīko. un man ir tikai viens. kamēr mēs divatā esam tikuši līdz mašīnai, viņam jau pēc 30 minūtēm jāliekas atkal gulēt!
too soon?

(16 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]_re_
Date:17. Jūlijs 2019 - 12:53
(Link)
viņš nevar gulēt pasākumā/ratos? tā jau tikai tas iespējams, imho
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:47
(Link)
manējais vislabāk guļ mājās vai ratos, bet ja apkārt daudz cilvēku balsis, tad 99% iespējamība, ka viņš negulēs vai nu vispār nemaz, vai nu ļoti īsu brīdi un pēc tam prasīs visu uzmanību sev - tā ka kāda tur jēga.
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:51
(Link)
ratos nomodā nepatīk? skatīties uz kokiem, uz mammu un tā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:15
(Link)
kā nu ne, patīk. tik ļoti, ka var arī snaudu izlaist :)
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:23
(Link)
nu bet lai izlaiž :) nekas traks nenotiks, jo tik un tā viņi (te es runāju par mūsu abiem :) ) ir vecumā, kad viss mainās, diendusas un čučas un vēlmes.
[User Picture]
From:[info]217
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:35
(Link)
jā, es nezinu, kā citas mammas vispār iet ar bērniem uz pasākumiem, ir dzirdēti tādi gadījumi, bet tur jābūt dzelzs nerviem vai kkādai galīgai chill attieksmei. mes vakar bankā 15(!) minūšu laikā jau izbesījāmies, skraidot pakaļ Izabellai. vienīgais, kā es varu iedomāties kko sociālu - iet ārā pa vienam un atstāt otram bērnu. nu vai tad jāmeklē aukle, lai abi var iziet vienlaikus. mums vienīgie sociālie pasākumi līdz šim jau kopš zīdaiņdienām ir bijuši, kad bezbērnu draugi atbrauc pie mums, pa dienu visi ņemamies ar Izabellu, vakarā, kad astoņos viņa aiziet gulēt, spēlējam galda spēles. nu vai pasākumi ar apbērnotajiem, kad visi zīdaiņi vaļājas pa grīdu, un apkārt mēs pieaugušie sēžam un lēnām novecojam...
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:51
(Link)
man ir ļoooooooti aktīvs divarpusgadieks, kas tikai skrien un skrien, un mēs ar vīru vienkārši pasākumos dalāmies - viens ar vienu un otrs ar otru (mazāko, mierīgo ratu bērnu) un tad maināmies. sanāk katram vismaz pusi pasākuma izbaudīt. un tas ir vairāk nekā nekas :)
[User Picture]
From:[info]217
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:59
(Link)
mēs, ja kādreiz gājām kkur kopā, tad parasti uz metālkoncertiem, es domaju, kad viņai būs kādi 4-5, tad varbūt atkal sāksim iet un ņemt līdzi, bet man škiet pagaidām, tās būtu mokas, gan mums, gan viņai :D

tā, piemēram, ja es būtu atkal lv, tad, jā, varbūt tādā kalnciema ielas pasākuma kādā tā arī varētu notikt - dalīt sīko uz pusēm, un pa daļai baudīt pasākumu, vai pat festivālu kādu, šeit uz "pasākumiem" kā tādiem nav sanācis iet :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:51
(Link)
es arī nespēju atpūsties, ja bērns neguļ vai arī nav pie vecmāmiņām pieskatīšanā :) un pagaidām vienu reizi bijām veikalā ar guļamratiem. he wasn't amused. vai arī drīzāk var teikt, ka bija very amused, jo par gulēšanu nebija ne domas aizmetņa. ciemi tikai pēc 8iem, kad ir cīši aizmidzis :) ja ir aizmidzis.
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:52
(Link)
varbūt te ir arī atbilde - mums ar vīru nav neviena, kam atstāt bērnus, tāpēc tāda došanās visur ar visiem vienkārši ir ikdiena :)
[User Picture]
From:[info]217
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:01
(Link)
btw, ļoti forša tā jūzerpikča ar kronīti un sīko :)!
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:16
(Link)
toties es ķiķinu par pēdējo teikumu :)
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:45
(Link)
Jā, es eju visu laiku ar vienu vai ar abiem, bet ar abiem tā ir nāve ledājos, ar vienu - īzis. Zini kā? Plāno, ko gribi Tu, un bērns piemērosies. Protams, ja tas nebūs dearh metal koncerts nakts vidū :) un rati un ergosoma ir mūsu viss. Āpsis labi guļ un tusē pa ratiem, man vienmēr mašīnā līdzi arī ergosoma un tad principā var iziet uz visu dienu. Nu jau sāk kļūt grūtāk, jo jāieplāno tommy time :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:22
(Link)
bērns gan jau ka piemērosies visam, žēl tik, ka viņš nevar pats stiept savus ratus un mantas, tad varbūt es tādas "iziešanas no mājas" beigās nejustos kā bez apstājas skrējusi visu dienu :D

acīmredzot, īstais jautājums ir nevis, kā iziet no mājas, bet kā, to darot, izvairīties no tās noskriešanās sajūtas.
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:26
(Link)
jo vairāk Tu iesi ārā, jo vieglāk būs. man sakrāmēties prasa piecas minūtes, jo viss ir atstrādāts :) pamperi, divas mantiņas, salvenets, rati, ergosoma, maisiņš iespējamai kakai, rezerves bikses/bodijs, viena saules un otra parastā cepure. viss :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 15:47
(Link)
tā jau gan droši vien ir :)

> Go to Top
Sviesta Ciba