: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 17., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:17

(16 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]217
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:35
(Link)
jā, es nezinu, kā citas mammas vispār iet ar bērniem uz pasākumiem, ir dzirdēti tādi gadījumi, bet tur jābūt dzelzs nerviem vai kkādai galīgai chill attieksmei. mes vakar bankā 15(!) minūšu laikā jau izbesījāmies, skraidot pakaļ Izabellai. vienīgais, kā es varu iedomāties kko sociālu - iet ārā pa vienam un atstāt otram bērnu. nu vai tad jāmeklē aukle, lai abi var iziet vienlaikus. mums vienīgie sociālie pasākumi līdz šim jau kopš zīdaiņdienām ir bijuši, kad bezbērnu draugi atbrauc pie mums, pa dienu visi ņemamies ar Izabellu, vakarā, kad astoņos viņa aiziet gulēt, spēlējam galda spēles. nu vai pasākumi ar apbērnotajiem, kad visi zīdaiņi vaļājas pa grīdu, un apkārt mēs pieaugušie sēžam un lēnām novecojam...
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:51
(Link)
man ir ļoooooooti aktīvs divarpusgadieks, kas tikai skrien un skrien, un mēs ar vīru vienkārši pasākumos dalāmies - viens ar vienu un otrs ar otru (mazāko, mierīgo ratu bērnu) un tad maināmies. sanāk katram vismaz pusi pasākuma izbaudīt. un tas ir vairāk nekā nekas :)
[User Picture]
From:[info]217
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:59
(Link)
mēs, ja kādreiz gājām kkur kopā, tad parasti uz metālkoncertiem, es domaju, kad viņai būs kādi 4-5, tad varbūt atkal sāksim iet un ņemt līdzi, bet man škiet pagaidām, tās būtu mokas, gan mums, gan viņai :D

tā, piemēram, ja es būtu atkal lv, tad, jā, varbūt tādā kalnciema ielas pasākuma kādā tā arī varētu notikt - dalīt sīko uz pusēm, un pa daļai baudīt pasākumu, vai pat festivālu kādu, šeit uz "pasākumiem" kā tādiem nav sanācis iet :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:51
(Link)
es arī nespēju atpūsties, ja bērns neguļ vai arī nav pie vecmāmiņām pieskatīšanā :) un pagaidām vienu reizi bijām veikalā ar guļamratiem. he wasn't amused. vai arī drīzāk var teikt, ka bija very amused, jo par gulēšanu nebija ne domas aizmetņa. ciemi tikai pēc 8iem, kad ir cīši aizmidzis :) ja ir aizmidzis.
[User Picture]
From:[info]au
Date:17. Jūlijs 2019 - 13:52
(Link)
varbūt te ir arī atbilde - mums ar vīru nav neviena, kam atstāt bērnus, tāpēc tāda došanās visur ar visiem vienkārši ir ikdiena :)
[User Picture]
From:[info]217
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:01
(Link)
btw, ļoti forša tā jūzerpikča ar kronīti un sīko :)!
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2019 - 14:16
(Link)
toties es ķiķinu par pēdējo teikumu :)

> Go to Top
Sviesta Ciba