: who's that girl? - : bērnkopība

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 30., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:24 - : bērnkopība

(27 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:30. Maijs 2019 - 23:03
(Link)
+

man vecākais prinicpā līdz privātajam dārziņam diendusu gulēja 3,5-4h. jā, besīgi BET - gulēt gāja vakarā vēlu (ap pēc 21iem), no rīta cēlās ap 8iem, citreiz vēlāk. it kā nepareizs tas ritms, toties satiek savu tēvu un ir laiks ko vakarā pavadīt kopā ar ģimeni. arī sīkās šodien aizmiga ap 22iem (2g6M). nepareizi, jā, BET - viņas satiek tēti, viņas satiek brāli, paēdam, padzīovojamies. ļoti daudziem tiem dzelžaino režīmu cilvēkiem kam bērni 20.00 jau guļ viņi ceļas bezbožna agri, arī brīvdienās un tēti satiek vai nu no rīta vai vakarā. pusstundu un viss.
es skatījos aptuveno miega stundu kopskaitu un mazāk iespringu uz to, no cikiem līdz cikiem un kurās diennakts daļās un pēc iespējas to miegu netraucēju. tas bija tas, kam es pakārtoju visu pārējo, cēlu tikai uz daktera vizītēm un arī šobrīd ļauju izgulēties visās iespējamās situācijās
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:30. Maijs 2019 - 23:04
(Link)
un diendusas guļ arī tagad (4g6m, 2g6m) pa vairākām stundām
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:30. Maijs 2019 - 23:50
(Link)
man "režīms" nekad nav asociējies ar konkrētu gulētiešanas laiku. "režīms" imho ir, kad kāds iet gulēt aptuveni vienā laikā, nevis kad grib. piemēram, 9 sāk taisīties uz miegu, 9:30 gultā, 10guļ. plusmīnus. tāpat aptuveni viens laiks pusdienām utt utt.
ir cilvēki cīruļi, ir cilvēki pūces, katram tak var būt savs režīms :)
kaut kad sen, kad a bija maza, mēģināju šito "iet gulēt kad grib" pieeju, bet mums tā totāli izgāzās, bērns nelaimīgs, neizgulējies, mēs arī. sāku likt gulēt vienā laikā, visu kā ar roku noņēma :D
līdz kādu 3-4 gadu vecumam viņa bija normāls cīrulis, gultā ap 20:30, augšā ap 6. kopš tā laika totāli pārkvalificējusies par pūci, reti aizmieg pirms 22, ar mokām ceļas pirms 8.
ag gan joprojām mīl gan aizmigt 20, gan pamosties 5:30 :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:31. Maijs 2019 - 09:40
(Link)
tās jau tādas labas stundas, man tieši e tagad tik ilgi arī guļ diendusas.

uz kopstundām es arī skatos, bet dažkārt esmu neizpratnē par to, kā visas gulēšanas un negulēšanas sabīdīt. ņemot vērā, ka ļoti daudz ir atkarīgs no paša sīkā, un es varu tikai mazliet vadīt un piedāvāt viņam aizmigšanai piemērotus apstākļus.

diemžēl pilnīgs bezgrafiks liks man sajukt prātā, manī nav tāda zen :D

> Go to Top
Sviesta Ciba