: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 8., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:31
par īsa auguma cilvēkiem runājot. ziniet, man apkārt tādu ir diezgan pietiekami, lai mani neuzskatītu par vienīgo tādu un. un vispār es par to ikdienā nedomāju, jo, come on, kāpēc gan. un te nu es viss tāds normāla auguma cilvēks izdomāju aiziet uz veikalu pēc krekliņa. skatos vienu, skatos otru, tā, šis man patīk, bet šis tā kā būs par mazu, šis par lielu, ahā, reku karājas īstais, un - ... un kā lai viņam tiek klāt? nekā! pakaramais tik augstu, ka palēcienā moš arī sanāktu noņemt, bet vdrug kaut kas aizies ne tā? skatos apkārt, loģiski, nav neviena darbinieka, kad viņus vajag. nav arī, kur pakāpties. ir divas citas pircējas, nu, nezinu, divdesmit ar kapeikām. jaunas, karoče. bet garas. domāju, domāju - labi, pajautāšu, vai var man padot to nolāpīto kreklu. viena no viņām uzreiz metās palīgā ar tik līdzjūtīgu smaidu, tā vien izskatījās, ka viņas acīs es šai pasaulē vispār neko nevaru aizsniegt un ak es nabaga punduris. varbūt viņa tā nedomāja, bet tā es sajutos. un lai ar to nebūtu gana, beigās izrādījās, ka arī tas nebija īstais izmērs.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:8. Augusts 2018 - 15:58
(Link)
aha tas tāpat kā visas standarta virtuves mēbeles ir domātas punduriem, normālam cilvēkam jāgriež savi salāti puspieliecienā. mugurai nepatīk :D bet vēl es reiz palīdzēju pārdevējai nocelt no augšējā plaukta dārgu kosmētiku, lai viņa man varētu to pārdot :D Nubet kāds prieks skatīties, kā viņa mokās? :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Augusts 2018 - 16:18
(Link)
nu! kā vispār cilvēki izdomā, kādā augstumā tās virsmas un pakaramos, un plauktus taisīt?
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:9. Augusts 2018 - 12:28
(Link)
Virtuves virsmām ir standartiņi.

Uzreiz prasījām augsto, meistars gan pasūdzējās, ka tas taču tikai garajiem holandiešiem domāts - jā, kā reiz mūsu garuma un par mums īsākajiem holandiešiem.

Pakaramajiem gan varētu arī nebūt.
[User Picture]
From:[info]naaviit_naac
Date:8. Augusts 2018 - 16:44
(Link)
Kur pakāpties neviens neuzdrošinās dot - izdomās vēl klients nokrist un apskādēties un tad sāksies dažādas pārbaudes un citas problēmas, ko neviens negrib.

[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Augusts 2018 - 18:12
(Link)
vienmēr var piekarināt to kātu ar āķi galā :D
aizsniedzamā vietā, promska
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:8. Augusts 2018 - 21:58
(Link)
I feel you. Es esmu krietnu brīdi lēkājusi pakaļ peldkostīmam H&M. Zinu kungu, kas krita izmisumā zem atlaižu viskija augstākajā plauktā bez 5 min 10.
Aij, uz to jāskatās ar humoru. Lai gan ne vienmēr izdodas :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Augusts 2018 - 14:38
(Link)
varbūt tas, kas tajos augstajos plauktos ir, mums nemaz nav vajadzīgs.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:9. Augusts 2018 - 12:36
(Link)
Skaties uz to tā: tu nevari aizsniegt drēbes, bet tev ir iespēja veikalos piemeklēt garumam atbilstošu apģērbu. Jo mūsu apavu/apģērbu tirgotāju sortiments ir draudzīgs tieši cilvēkiem, kas ir ē vertically challenged nevis mediānai vai statistiskajam vidusmēram.




[User Picture]
From:[info]f
Date:10. Augusts 2018 - 14:37
(Link)
urbānā leģenda! bikses un piedurknes ir par garu un plecu līnijas parasti ir off. nez vai vispār ir cilvēki, kam tas zelta standarts der.

> Go to Top
Sviesta Ciba