: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 20., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:22

(65 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Novembris 2014 - 14:49
(Link)
būs mums būt i celulītam, i strijām, i pumpām, i uz pašām, i uz lellēm, i uz reklāmplakātiem, uz katra mīļa ielas stūra, jo tā ir realitāte, un bērniem tas jāzina, un jāatgādina arī pieaugušajiem uz katra mīļa stūra.

redzi, es negribu teikt, ka šīs dabīgās lietas ir kaut kas slēpjams (padomju savienībā seksa nav!), bet tik ārkārtīgi popularizēt problēmas, kas ļoti bieži ir mazkustīga un neveselīga dzīvesveida rezultāts, un mācīt bērniem, ka tas ir ok, kad tas ne visos gadījumos tā ir, is that alright? un tad mums būs čupa mazu tuklu bērneļu ar sirds mazspēju, jo, redziet, kustēties nevajag un "tev nemaz nevajag līdzināties tām kārnajām meitenēm no divtūkstošo gadu reklāmām". kaut kā vienmēr ir galējības. a mērenība pazudusi līdz ar veselo saprātu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:20. Novembris 2014 - 15:17
(Link)
Nu bet tu tiešām nesaproti, ka pumpas un strijas nav tas pats, kas aptaukošanās un sirds mazspēja, vēl vairāk, ka pumpas un strijas nekādā veidā nenoved pie sirds mazspējas?

T.i., tas, ka A var izrietēt no B, un no B var izrietēt C, nenozīmē, ka A un C būtu ieliekami vienā plauktiņā?

Salīdzinoši: ja cilvēks var ēst šokolādi tāpēc, ka ir nelaimīgs, un nelaimīgi cilvēki var izdarīt pašnāvību, tas nenozīmē, ka šokolādi ēd pašnāvnieki.
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Novembris 2014 - 15:20
(Link)
nevienu pašu brīdi neesmu teikusi, ka ir tas pats. bet ar neveselīgu dzīvesveidu tas viss gan ir saistīts, izņemot, protams, ja cēlonis bijis strauja augšana vai arī dzemdības, vai hormonālās izmaiņas saistībā ar mēnešreizēm (vai nosaucu visus jūsu minētos izņēmumus). vai arī nav saistīts?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:20. Novembris 2014 - 15:29
(Link)
*headdesk*

aptaukošanās un sirds mazspēja = slikti un leģitīms iemesls nopietni pārdomāt savu dzīvesveidu un pārtiku
veselīgs dzīvesveids un pareiza pārtika = labi, un palīdz izvairīties no veselības problēmām (ne vienmēr, ne visiem, bet tik un tā labi)
pumpas, strijas un celulīts = nelieli fiziski defekti, par kuriem nebūtu jāuztraucas, no kā nemirst un kuru dēļ nerodas veselības problēmas, kā arī kuru esamība nevar būt vienīgais (vai pat galvenais) simptoms tam, ka ir veselības problēmas vai neveselīgs dzīvesveids

*aiziet izmest mājā vienīgo bārbiju, ja nu pēkšņi tiešām šāda veida domāšana rodas no tā, ka bērnībā spēlējas ar bārbijām :D*
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:20. Novembris 2014 - 16:37
(Link)
Un te ir tā lielā problēma.
Ka hormoni, augšana, grūtniecība izraisa šīslietas, past to zināmiem ģenētiskiem faktoriem ir objektīvs fakts.

Savukārt neveselīgs dzīvesveids kā izraisītājs ir ļoti aiz matiem jāpievelk. Ja atmet situācijas, kad dzīvesveids ir ietekmējis hormonus, (un šī ietekme ir diezgan neparedzama, ) tad vispār nekas pāri nepaliek.

Tā ir forša maģiskā domāšana 'dari visu veselīgi, un problēmu nebūs', bet tas tā nestrādā. Tāpat kā miltu neēšana vai neēšana pēc sešiem nav recepte svara zaudēšanai (lai gan ar šīm formulām var izdoties iemānīt citas uzvedības modifikācijas, kas palīdz arī svaram).

[User Picture]
From:[info]ripp
Date:21. Novembris 2014 - 21:22
(Link)
Tu pārāk mazu vērību piešķir ģenētikai. šīs lietas nav nemaz tik cieši piesaistītas dzīves veidam un svaram. jā, daļā gadījumu ir, bet nebūt ne vienmēr.

> Go to Top
Sviesta Ciba