: who's that girl? - : lai slavēts allahs, ka mājās nav svaru

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 6., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:49 - : lai slavēts allahs, ka mājās nav svaru
nekad neesmu bijusi no tievajām (izņemot tos zelta laikus devītajā klasē, kad izdomāju, ka vajag padiētoties, un nokritos līdz 46 - 48 kg), un svara saglabāšana man prasa pūles - man garšo ēst, un kā tāda nelaime - arī tīri labi sanāk gatavot (kā atklāju). nu lūk. kamēr dzīvoju viena, man bija savs grafiks, savi produkti, sava ēdienkarte, savs režīms. tagad - figu! un dažus mēnešus pamētājoties kopdzīvē, piespiedu kārtā izmainot i režīmu, i ēdienkarti (es esmu cilvēks, kuram nepieciešama sistēma, lai kārtīgi dzīvotu. neciešu miskasti) (spriežot pēc drēbēm un tā, ko redzu spogulī) esmu paspējusi pieņemties svarā par velns viņu zina, cik kilogramiem! and it sure does piss me off.

"nothing tastes as good as skinny feels," i know what you mean, kate.
izņemot brokastu sviestmaizes un kartupeļu pankūkas - they taste better than skinny feels. es biju tievāka, kad ēdu biežāk! going back to square one, then - jūs darat, kā gribat, bet es - kā man labāk.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:6. Marts 2014 - 12:13
(Link)
jā, arī esmu piefiksējusi, ka kopdzīvē pieaug svars. laikam tāpēc, ka tad ēšana paliek par vēlviena veida izklaidi (piem. deserti, jaunas receptes, kopīga ēst taisīšana etc), lai arī vienatnē tas bija kaut kāds pienākums drīzāk.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:6. Marts 2014 - 12:30
(Link)
es gan teiktu, ka svars pieaug (tb riepa uzaug) tieši no režīma izmaiņām. pāris mēnešus pastrādājot proper ofisplanktona režīmā ar kārtīgām brokastīm, pusdienām darbavietā un vakariņām restorānā, kas ir tieši par vienu maltīti vairāk nekā ikdienā (kopdzīvē), tas viss nāk man līdzi un projām neiet :)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:6. Marts 2014 - 13:39
(Link)
es mācos vnk ēst mazākas porcijas. gan mājās, gan ne mājās. pagaidām šķiet, tas strādā
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Marts 2014 - 15:02
(Link)
kā nu ne, jo biežāk ēd, jo mazākas porcijas - par to es arī esmu ar visām četrām. bet ja man pašai pietiktu ar biezpienu un krējumu, manam kompanjonam gan ne :)
[User Picture]
From:[info]feita_kleita
Date:6. Marts 2014 - 14:53
(Link)
Jā, šī riebīgā kopdzīves blakne, fui...
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:6. Marts 2014 - 16:41
(Link)
man nemaz nevajag kopdzīvi, lai visu laiku stumtu sejā arī, ja vienkārši kompānijas pēc, jo garšo, tā ka vasarā, kad jūs visas izplājušās peldkostīmos mēgināsiet nosauļot ribas, es atripošu un aizsegšu sauli>:(
[User Picture]
From:[info]f
Date:6. Marts 2014 - 19:54
(Link)
mani iekš bikini vispār neviens nav redzējis! un neredzēs arī. es labāk saulainā vasaras dienā rīkošu pikniku terasē. kas drošvien arī izskaidro visu :)
[User Picture]
From:[info]uldris
Date:7. Marts 2014 - 09:08
(Link)
tad uz tās terases elegantas dāmas modīgos tērpos malkos krāsainus kokteiļus un baudīs izsmalcinātas kanapē maizītes, kamēr ribsauļotājas dils pludmalē.
izklausās pēc labas vasaras! :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Marts 2014 - 09:49
(Link)
ojā, saulessargus, šai ainai vajag saulessargus! lai paglābtu savus viegli snobiskos degunteļus no saules, arī :)

> Go to Top
Sviesta Ciba