: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 8., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:21
sakarā ar to, ka jaucu biznesu un draudzību, beigās paliku ar garu degunu, t.i., bez nagiem un skropstām. par nagiem man viens pīpis - ne es to gēlu virsū gribēju, ne man vajadzēja, bet tā kā uzdāvināja vārdadienā - atteikties nevarēju, un tā kā arī pēc tam attiecības kādu laiku vēl bija ļoti labas, aizgāju uzlakot vēlreiz. nu, neko. ar ko tas beidzās? ar to, ka trīs dienas pati sev to gēlu vīlēju nost, un līdz pat šim mirklim vēl mokos - nav līdz galam ataugusi tā vīlētā daļa.

labi. sāga otrā. skropstas.
atradu vienu salonu, kurā liek skropstas par tiem pašiem astoņiem latiem. tas bija tik klaustrofobisks pārdzīvojums - trīs stundas tu guli uz galda ar aizvērtām acīm, nevari viņas atķepināt vaļā pat gribēdams, jo visi tie šķīdumi un pilieni ir salipinājuši kopā plakstiņus. visam bōnusā - pāri skropstām tiek uzklāts kaut kāda nostiprinoša figņa, kas rezultējas sīkās spurās, kas spurojas, kur viņām labpatīk, tajā skaitā arī iekšā acī.
- dažu dienu laikā nokritīs, - meistare man saka.
man, protams, tajā brīdī nebija ne jausmas, ka mājupceļā viens tāds plušķis man tā skrāpēs aci, ka ik pēc 5m būs jātaisa pietura, lai mēģinātu saprast, kas tā par skabargu.

šodien jau gāja krietni labāk. acis nesalipa kopā, skropstas - kā bārbijai (c) - un arī klaustrofobija piemetās tikai pēdējās 20 minūtēs.

kāpēc es sev to nodaru, - citreiz jautāju. bet tad paskatos spogulī, un atceros. no rīta pamostos - un atceros, - jo dzīve ir tik daudzkārt vienkāršāka uzreiz.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:8. Augusts 2013 - 16:23
(Link)
Ak, tu, tētīt. Pēc šāda apraksta es līksmi plivināšu savas strupās, bet dabiskās skropstas!
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Augusts 2013 - 16:35
(Link)
es jau arī priecātos, ja varētu iztikt bez šitādiem ekscesiem, bet laikam jau nav lemts :D
[User Picture]
From:[info]feita_kleita
Date:9. Augusts 2013 - 19:07
(Link)
Kad prāta aptumsumā, pirms pāris n gadiem, biju uzlipinājusi gēla nagus, kurus pēcāk plēsu un vīlēju nost, ļoti labi nagiem atgūties palīdzēja Sally Hansen Maximum growth nagu laka- bāze. Iesaku. Ļoti laba.
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Augusts 2013 - 00:46
(Link)
o, iģeaļņiks, paldies!
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:9. Augusts 2013 - 22:51
(Link)
Hārdkōrs būt sievietei :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Augusts 2013 - 14:42
(Link)
un tomēr ōsam :)

> Go to Top
Sviesta Ciba